Βράνιες: Ενας «φασίστας και ηλίθιος εντός κι εκτός γηπέδων»

Έτοιμη να απασφαλίσει την "βόμβα" Βράνιες είναι η ΑΕΚ. Γιατί στο Βέλγιο τον αποκαλούν "ηλίθιο" και στην πατρίδα του "φασίστα";

Βράνιες: Ενας «φασίστας και ηλίθιος εντός κι εκτός γηπέδων»

"Βόμβα" όχι μεταγραφική, αλλά όσα αφορούν τον χαρακτήρα του Βόσνιου, ο οποίος έχει γίνει ουκ ολίγες φορές πρωτοσέλιδο, αλλά όχι για τα ποδοσφαιρικά του "επιτεύγματα".

"Ενας ηλίθιος εντός κι εκτός γηπέδων"

Γιατί η Αντερλεχτ δεν τον θέλει και ψάχνει ομάδα να τον ξεφορτωθεί; Η απάντηση είναι απλή και ήρθε δια στόματος του προπονητή των Βέλγων, Hein Vanhaezebrouck, τον Δεκέμβριο του 2018: "Πρέπει να σημειώσω ότι ο Ογκνιεν Βράνιες είναι ηλίθιος. Εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων. Αυτός ο άνθρωπος κάνει τα ίδια λάθη και μας έχει στοιχίσει πολλούς βαθμούς αυτή τη σεζόν".

Οπαδοί της Αντερλεχτ: "Διώξτε τον"!

Στο περσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αγιαξ, ο Βράνιες είχε φιλοξενηθεί στη θύρα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ και μάλιστα έδινε με τύμπανο το σύνθημα στην εξέδρα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ανέβασε μια φωτογραφία που απεικόνιζε τους οπαδούς της ΑΕΚ να πετούν μολότοφ σε αυτούς τους Αγιαξ, με λεζάντα: "Καλως ήρθατε στην κόλαση". Το ποστάρισμα αυτό προκάλεσε τη διεθνή κατακραυγή, με τους οπαδούς της Αντερλεχτ να ζητούν από τη διοίκηση της ομάδας να τον διώξει... χθες!

Φασιστικό τατουάζ του διοικητή Chetnik

Τη διεθνή κατακραυγή προκάλεσε και ένα τατουάζ που έχει κάνει στο δεξί του χέρι, το οποίο είναι αντίθετο στην κεντρική ιδεολογία" των οπαδών της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον Momcilo Dujic, γνωστό ως διοικητή Chetnik, ο οποίος βασάνισε και σκότωσε αντιφασίστες από την Σερβία και την Κροατία. Πολλοί, ακόμα και από την Βοσνία (!), ζήτησαν να πάρει μέτρα η FIFA και να μην αγωνιστεί ξανά στην εθνική ομάδα! Μάλιστα, η United Bosnia είχε στείλει μήνυμα μέσω twitter: "FIFA ανάλαβε δράση κατά της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Βοσνίας αν ο Ογκνιεν Βράνιες δεν αποβληθεί από την Εθνική".

Γυμνές φωτογραφίες, γυμνά παιδιά και "f*ck you Lazaros"

Μια κινητή "βόμβα" είναι και στα social media. Ο λογαριασμός του στο instagram διεγράφη όταν είχε δημοσιοποίησει μια φωτογραφία με γυμνά αγοράκια, θέλοντας να κάνει κάνει έναν παραλληλισμό της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Επίσης, φόρα-παρτίδα βγήκαν φωτογραφίες και video από το "ροζ σκάνδαλο" με την Καρλέουσα, ενώ δεν δίσταζε να αναφέρεται υποτιμητικά και με υβριστικό τρόπο κατά του Ολυμπιακού και του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Βράνιες, η χειρότερη μεταγραφή της Άντερλεχτ τον τελευταίο χρόνο»

Συνελήφθη ο Βράνιες! Οδηγήθηκε σε κέντρο μεταναστών

Και ροζ βίντεο που γυρίστηκε στην Αθήνα έχει ο Βράνιες με την Καρλέουσα

Ο Βράνιες ξέφυγε και πάλι αλλά τη γλίτωσε με πρόστιμο

Στο ΟΑΚΑ σκοτώνονταν κι ο Βράνιες το απολάμβανε - Η ντροπιαστική ανάρτηση του Βόσνιου (pic)

O Βράνιες «χαστουκίζει» τον Λάζαρο (pic)

"Προκλητικός" ο Βράνιες για Λάζαρο (pic)

«Αλητεία» Βράνιες - Είδε Ολυμπιακό και... ξέφυγε. Έγραψε: «F@ck you and Lazaros»