Και ροζ βίντεο που γυρίστηκε στην Αθήνα έχει ο Βράνιες με την Καρλέουσα

O Όγκνιεν Βράνιες φέρεται να «κρατάει» την Γελένα Καρλέουσα με ροζ βίντεο που έχει στην κατοχή του.

Και ροζ βίντεο που γυρίστηκε στην Αθήνα έχει ο Βράνιες με την Καρλέουσα

Η ιστοσελίδα informer.rs ανέφερε ότι ο Βράνιες έχει στην κατοχή του ροζ βίντεο με την Καρλέουσα, η οποία του δίνει μέχρι και 300.000 ευρώ για να μη το βγάλει στη δημοσιότητα.

Μάλιστα, το βίντεο αυτό λέγεται πως βιντεοσκοπήθηκε στην Αθήνα, τον Αύγουστο του 2017, όταν ακόμη ο Βράνιες ήταν ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ. Το βίντεο υπήρχε στα κινητά και των δύο, ωστόσο η Γελένα το έσβησε μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε.

Λεπτομέρειες του βίντεο αποκάλυψε η informer.rs «Κάποια στιγμή τον επισκέφτηκε στην Αθήνα, όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ, βιντεοσκόπησαν τη στιγμή που έκαναν σεξ. Αυτό συνέβη τον Αύγουστο του 2017. Το βίντεο είναι γυρισμένο σε ένα διαμέρισμα σε διαφορετικές στάσεις. Είναι διάρκειας άνω των τριών λεπτών και είναι ξεκάθαρο».

Και η ιστοσελίδα προσθέτει: «Η Γελένα γνωρίζει τον κίνδυνο που υπάρχει να βγει το βίντεο στη δημοσιότητα οποιαδήποτε στιγμή και προσπαθεί να το αποτρέψει. Πήρε τηλέφωνο τον Βράνιες και του πρόσφερε 300.000 ευρώ. Αλλά αυτός δεν ήθελε καν να ακούσει. Ξέρει ότι την κρατάει έτσι στο χέρι, και τα χρήματα ποτέ δεν τον ενδιέφεραν για να αποκαλύψει τις λεπτομέρειες της σχέσης τους».