«Βράνιες, η χειρότερη μεταγραφή της Άντερλεχτ τον τελευταίο χρόνο»

Δριμεία κριτική κατά του Βόσνιου στόπερ ασκεί αφιέρωμα βελγικού σάιτ.

«Βράνιες, η χειρότερη μεταγραφή της Άντερλεχτ τον τελευταίο χρόνο»

Ο Όγκνιεν Βράνιες πήγε στην Άντερλεχτ με πολλές προσδοκίες, ωστόσο όχι μόνο δεν τις επιβεβαίωσε, αλλά κατάφερε να απογοητεύσει ανεπανόρθωτα με την αγωνιστική του εικόνα, να βρεθεί εν μέσω ερωτικών σκανδάλων και να υποπέσει σε μια σειρά πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Από τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς εύκολα γιατί θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα του Βελγίου, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί και να παραμονεύει για να τον αποκτήσει, ώστε να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή.

Μάλιστα, η μεταγραφή του Βόσνιου στόπερ προκάλεσε τόσο άσχημη εντύπωση στο Βέλγιο, που σε αφιέρωμα της ιστοσελίδας «voetbalprimeur.be» αναφέρεται ως «η χειρότερη από τις 18 μεταγραφές που πραγματοποίησε η Άντερλεχτ τον τελευταίο χρόνο»:

«Φυσικά πολλά ονόματα θα μπορούσαν να έχουν επιλεγεί σε αυτή την κατηγορία, αλλά στο τέλος ο Βράνιες είναι που παίρνει τον "τίτλο". Τα 3,2 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν για την αγορά του από την ΑΕΚ ήταν υπερβολικά. Ο Βράνιες δημιούργησε περισσότερες αρνητικές παρά θετικές εντυπώσεις. Μέσα στο γήπεδο ακολούθησε τη φήμη του ως επιρρεπή στις κάρτες και δεν πρόσφερε τίποτα. Έξω από το γήπεδο απασχόλησε με ένα φασιστικό τατουάζ και την υποστήριξη στους χούλιγκαν της παλιάς του ομάδας, της ΑΕΚ. Δεν κόλλησε με την Άντερλεχτ με κανέναν τρόπο, πήγε στη δεύτερη ομάδα και θα φύγει το καλοκαίρι, προς μεγάλη ανακούφιση των φίλων της Άντερλεχτ», αναφέρει το βελγικό δημοσίευμα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας