Τα μάτια του Ολυμπιακού στην Ιταλία (και) για τον Ραντζέλοβιτς

Ο Σέρβος εξτρέμ ετοιμάζεται για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ελπίδων, ενώ οι Πειραιώτες έχουν άνθρωπο τους στη γειτονική χώρα για το συγκεκριμένο τουρνουά.

Τα μάτια του Ολυμπιακού στην Ιταλία (και) για τον Ραντζέλοβιτς

Στις 17 Ιουνίου ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ελπίδων της Σερβίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενείται στα γήπεδα της Ιταλίας. Οι Σέρβοι στο πρώτο τους παιχνίδι στη συγκεκριμένη διοργάνωση θα αντιμετωπίσουν την Αυστρία. Βρίσκονται στον δεύτερο όμιλο και μαζί τους είναι επίσης η Γερμανία και η Δανία.

Στην Ιταλία υπάρχει άνθρωπος για λογαριασμό του Ολυμπιακού που θα παρακολουθήσει τα ματς των πιτσιρικάδων. Η πρεμιέρα του άλλωστε γίνεται την Κυριακή με τα παιχνίδια Πολωνία-Βέλγιο και Ιταλία-Ισπανία.

Πρόκειται για τουρνουά με τεράστιο ενδιαφέρον, αφού εκεί αγωνίζονται σπουδαία ταλέντα. Ο Ολυμπιακός εκτός από το ότι θέλει να εντοπίσει κάποια απ’ αυτά έχει και ένα δικό του το οποίο ρίχνεται στη «μάχη». Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς είναι με την Εθνική ομάδα της Σερβίας στη γειτονική χώρα και διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Γκόραν Ντζόροβιτς αν αποφασίσει να ξεκινήσει με σχηματισμό 4-2-3-1 θα έχει τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς στην ενδεκάδα, σε διαφορετική περίπτωση θα βρίσκεται στον πάγκο.

Στη Σερβία, πάντως γίνεται αναφορά στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος με τις εμφανίσεις που έκανε με τη Ραντνίσκι Νις εκτόξευσε την αξία του. Στην πατρίδα του αναφέρουν πως στην Ιταλία θα υπάρχουν μάτια αρκετών σκάουτς πάνω του. Είναι παίκτης με μεγάλες προοπτικές, αλλά θυμίζουμε πως έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» έως το 2023.

Ο Λάζαρ πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ραντνίσκι Νις βρέθηκε στον Ρέντη. Είχε ένα ραντεβού με τον Πέδρο Μαρτίνς, μίλησε μαζί του και αναμένεται να ενταχθεί στην προετοιμασία του Ολυμπιακού μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Σερβίας. Είναι παίκτης που θα αποφασιστεί τι θα γίνει και αν θα δοθεί δανεικός σε ελληνικό σύλλογο.