Ολυμπιακός και Μπόκα Τζούνιορς για Καρίγιο

Νέο δημοσίευμα των Άγγλων εμπλέκει τους Πειραιώτες με τον Αργεντινό, για τον οποίο έχει κάνει γερό μπάσιμο η ομάδα του Μπουένος Άιρες.

Ολυμπιακός και Μπόκα Τζούνιορς για Καρίγιο

Τα δίνει όλα ο Ολυμπιακός για να κάνει δικό του τον Μάρκους Μπεργκ, αλλά την ίδια ώρα υπάρχουν κι άλλα ονόματα στη λίστα της ομάδας του Πειραιά για τη γραμμή κρούσης. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Γκουίδο Καρίγιο, όπως σας έχει γράψει το «ΦΩΣ» εδώ και αρκετό καιρό.

Ο φορ της Λεγανές είναι ένας παίκτης που είχε απασχολήσει και παλιότερα την ομάδα του Πειραιά και γι’ αυτόν έχει εξαιρετική άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος έχει εκφραστεί με καλά λόγια για τον Καρίγιο η περίπτωση του οποίου δεν είναι καθόλου εύκολη.

Στην Αγγλία έφεραν ξανά στην επικαιρότητα το θέμα του Αργεντινού με ιταλικό διαβατήριο. Συγκεκριμένα ο δανεισμός του στη Λεγανές έληξε και ο παίκτης επιστρέφει στη Σαουθάμπτον στην οποία ανήκει και που είχε ξοδέψει περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ο παίκτης δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες και δεν απέδωσε ποτέ για τα χρήματα που ξόδεψαν οι «Άγιοι».

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία ο ποδοσφαιριστής δεν θα μείνει στη Σαουθάμπτον. Αυτό είναι το δεδομένο για το μέλλον του παίκτη. Οι «Άγιοι» βασικά θέλουν να τον πουλήσουν και σύμφωνα με όσα μεταδίδονται από την Αγγλία θα ψάξουν για ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ. Ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να φτάσει αυτά τα χρήματα ο Ολυμπιακός.

Εκτός από τον Ολυμπιακό, όμως οι Άγγλοι βάζουν πολύ γερά στο κόλπο για τον Καρίγιο την Μπόκα Τζούνιορς. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ τόσο από την Αγγλία όσο και από την Αργεντινή η Μπόκα ασχολείται σοβαρά με την περίπτωση του επιθετικού της Σαουθάμπτον. Και στην πατρίδα του γίνεται αναφορά πως είναι πολύ πιθανό να γυρίσει εκεί ο Καρίγιο.

Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να ικανοποιηθεί η Σαουθάμπτον, η οποία προσπαθεί να μειώσει όσο είναι δυνατό τη χασούρα από τον Καρίγιο. Η περίπτωση του είναι πάρα πολύ δύσκολη και ο Ολυμπιακός για να ελπίζει θα πρέπει να μη βρεθεί ομάδα να αγορά τον παίκτη και να αποφασίσει η Σαουθάμπτον να τον δανείσει ξανά.