«Ο Μαρτίνς θέλει τον Καρίγιο στον Ολυμπιακό»

Νέο δημοσίευμα για τον Αργεντινό επιθετικό της Σαουθάμπτον και το φλερτ με τους «ερυθρόλευκους».

«Ο Μαρτίνς θέλει τον Καρίγιο στον Ολυμπιακό»

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της επίθεσης του, αλλά δεν είναι και ο μοναδικός. Οι Πειραιώτες αν και περιμένουν το αργότερο μέχρι την Τετάρτη να έχει τελειώσει το θέμα του Σουηδού είτε αρνητικά, είτε θετικά, παράλληλα κοιτάζουν κι άλλες υποθέσεις.

Είναι υποχρεωμένοι να έχουν και εναλλακτικές επιλογές σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά με τον διεθνή επιθετικό, ο οποίος ήταν βασικός και στο παιχνίδι της Σουηδίας με την Ισπανία. Ο Μπεργκ το βράδυ της Δευτέρας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στη Μαδρίτη, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στην ατζέντα τους κι άλλες υποθέσεις.

Μία από αυτές είναι του Γκουίδο Καρίγιο για τον οποίο σας έχει γράψει εδώ και αρκετές εβδομάδες το «ΦΩΣ». Ο Αργεντινός επιθετικός που ανήκει στη Σαουθάμπτον τη σεζόν που ολοκληρώθηκε υπήρξε συμπαίκτης του Δημήτρη Σιόβα, στη Λεγανές. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε και ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι μία από τις ομάδες που ασχολείται με την περίπτωση του.

Ένα νέο τιτίβισμα αργά το βράδυ της Δευτέρας επανέφερε το θέμα του Γκουίδο Καρίγιο. Σύμφωνα με αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει τον 28χρονο Αργεντινό επιθετικό στον Ολυμπιακό. Αναφέρει, μάλιστα ότι στο… κόλπο της διεκδίκησης του ποδοσφαιριστή έχει μπει και η Μπόκα Τζούνιορς. Επίσης είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος προπονητής έχει καλή άποψη για τον Αργεντινό με ιταλικό διαβατήριο, αλλά είναι μία περίπτωση που έχει αρκετές δυσκολίες. Η Σαουθάμπτον είχε ξοδέψει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον κάνει δικό της, αλλά πλέον δεν έχει σκοπό να τον κρατήσει.

Και του Καρίγιο είναι ένα όνομα που έχει υπάρχει στην «ερυθρόλευκη» λίστα. Δεν είναι το μοναδικό, ενώ υπάρχει και όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση.