«O Βαλμπουενά πιέζει τον Σκρτελ να πάει στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από την Τουρκία, ο Ολυμπιακός βάζει και τον Ματιέ Βαλμπουενά στο παιχνίδι της απόκτησης του Μάρτιν Σκρτελ.

 «O Βαλμπουενά πιέζει τον Σκρτελ να πάει στον Ολυμπιακό»

Το ajansspor.com, επικαλούμενο δηλώσεις εκπροσώπου του ποδοσφαιριστή, κάνει λόγο για αφόρητες πιέσεις του Ολυμπιακού και του Βαλμπουενά, ώστε να πείσουν τον Μάρτιν Σκρτελ να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Τα «έσπασε» με τη Φενέρ ο Σκρτελ, γερό μπάσιμο της Νιούκαστλ

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Ασαφές παραμένει το μέλλον του Μάρτιν Σκρτελ στην Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να θέλει τον Σλοβάκο στόπερ.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος υπέγραψε στον ελληνικό σύλλογο πριν από δύο εβδομάδες, είναι αποφασισμένος να πείσει τον Σκρτελ, για τον οποίο ενδιαφέρονται και ομάδες από την Ιταλία.

Δίνει «μάχη» για Σκρτελ και Σεμέδο ο Ολυμπιακός

Ο Mithat Halis, ένας από τους συνεργάτες της εταιρείας που έχει τα δικαιώματα του έμπειρου αμυντικού, έκανε σημαντικές δηλώσεις σχετικά με το θέμα. Απαντώντας σε ερωτήσεις του Sancar Özgür, είπε: "Συναντηθήκαμε με τη Φενερμπαχτσέ, δεν μπορώ να πω τίποτα σαφές για το νέο συμβόλαιο αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ χαρούμενος στην Κωνσταντινούπολη. Δεν θα παίξει σε κρύες χώρες, όπως είναι η Αγγλία και η Ρωσία. Ο Ματιέ Βαλμπουενά ψάχνει κάθε μέρα τον Σκρτελ. Τον θέλει στον Ολυμπιακό, γιατί τον εμπιστεύεται. Γνωρίζει τη δύναμή του και τι μπορεί να κάνει. Πιστεύει ότι θα πετύχουν μαζί, γιατί είναι ένας άνθρωπος και ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει καλά. Οι Έλληνες πιέζουν, αλλά δεν υπάρχει τίποτα οριστικό ακόμα".