Τα «έσπασε» με τη Φενέρ ο Σκρτελ, γερό μπάσιμο της Νιούκαστλ

Σε δηλώσεις του σε Μέσα της Σλοβακίας ο 34χρονος στόπερ τόνισε πως δεν είχαν αποτέλεσμα οι επαφές με τη Φενέρ, ενώ το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ μοιάζει πολύ ζεστό.

Τα «έσπασε» με τη Φενέρ ο Σκρτελ, γερό μπάσιμο της Νιούκαστλ

Στην πατρίδα του βρίσκεται ο Μάρτιν Σκρτελ, ο οποίος συμμετείχε και σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι την Κυριακή το απόγευμα με τη φανέλα της Πριέβιντζα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του. Ο έμπειρος στόπερ δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει σε Μέσα της πατρίδας του για το μέλλον του και για το ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτόν από αρκετούς συλλόγους.

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι μόνο διακοπές, να ξεκουραστώ μετά από μία δύσκολη και απαιτητική σεζόν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σε ερώτηση για το ενδιαφέρον που υπάρχει από τον Ολυμπιακό και την Πάρμα είπε: «Υπάρχουν προτάσεις, αλλά όλα είναι στα χέρια των μάνατζερ μου. Ψάχνουμε κάτι που θα ταιριάζει σε μένα και στην οικογένεια μου», είπε ο Σλοβάκος και αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις του με τη Φενέρ: «Είμαστε σε επαφή με τη Φενέρμπαχτσε, διαπραγματευόμαστε, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι η επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη για μένα και εύχομαι το ίδιο και στη Φενέρ», είπε ο Σκρτελ.

Επί της ουσίας ο 34χρονος κεντρικός αμυντικός τελείωσε το θέμα με την τουρκική ομάδα, παραδέχτηκε πως υπάρχει πρόταση και από τον Ολυμπιακό, αλλά τα άφησε όλα ανοιχτά. Την ίδια ώρα σε Τουρκία και Αγγλία γίνεται χαμός από δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία η Νιούκαστλ είναι η ομάδα που έχει κάνει γερό μπάσιμο για να τον πάρει. Ο τεχνικός διευθυντής της Νιούκαστλ, Ράφα Μπενίτεθ είναι ο άνθρωπος που τον πήρε στη Λίβερπουλ το 2008. Ο Ισπανός φέρεται να θέλει πολύ τον Σλοβάκο στους «ανθρακωρύχους» και σύμφωνα με όσα γράφουν Άγγλοι και Τούρκοι είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί ξανά με τον Μπενίτεθ.