Δίνει «μάχη» για Σκρτελ και Σεμέδο ο Ολυμπιακός

Σκρτελ και Σεμέδο σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες που τα δίνουν όλα για να τελειώσουν αυτές τις υποθέσεις.

Δίνει «μάχη» για Σκρτελ και Σεμέδο ο Ολυμπιακός

Στις 24 Ιουνίου που ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται στην Πολωνία ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει το βασικό του δίδυμο για το κέντρο της άμυνας. Αυτή τη στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικεντρωθεί στη «μάχη» τους για να τελειώσουν το θέμα με τους στόπερ. Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά να κλείσει τους αμυντικούς της και να τους έχει στη διάθεση του ο Πορτογάλος τεχνικός στην προετοιμασία.

Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει επικεντρωθεί σε δύο μέτωπα για το κέντρο της άμυνας. Ο ένας είναι φυσικά ο Μάρτιν Σκρτελ με τον οποίο ο Ολυμπιακό δίνει μεγάλη «μάχη» και η περίπτωση του δεν είναι εύκολη. Ο Σλοβάκος θέλει να μιλήσει και με τη Φενέρ, όμως, οι απαιτήσεις του είναι μεγάλες και κάνουν δύσκολη την ανανέωση.

Όπως μας μετέφεραν και πηγές από την Πόλη ο Σκρτελ θέλει διετές συμβόλαιο και εγγυήσεις πως η Φενέρμπαχτσε την επόμενη σεζόν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Ο Σλοβάκος θέλει να κάνει ένα καλό συμβόλαιο, αλλά θέλει να παίζει και σε ένα σύλλογο που κάνει πρωταθλητισμό. Ο Ολυμπιακός του δίνει το 1+1 και επιπλέον του εγγυάται συμμετοχή στην Ευρώπη. Το θέμα είναι προχωρημένο και από την Τουρκία επιμένουν πως οι επόμενες δύο ημέρες είναι καθοριστικές.

Από την άλλη υπάρχει ο Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος είναι ο παίκτης που έχει ζητήσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο στόπερ οι Πειραιώτες φέρονται να τα έχουν βρει, όμως, το… κόλλημα είναι η Βιγιαρεάλ. Ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκή επικοινωνία με την ισπανική ομάδα και επιχειρεί να βρει τη χρυσή τομή προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για τη μεταγραφή.

Στη λίστα του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας υπάρχουν κι άλλα ονόματα, όμως και από τη Δευτέρα αν δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι παραπάνω υποθέσεις θα στραφούν σε άλλες λύσεις.