Το... ψάξιμο του Μαρτίνς, ο Μπεργκ και ο Καρίγιο

Ο Πορτογάλος… ξεσκονίζει όλες τις αγορές προκειμένου να βρει τον επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά και να εκμηδενίσει το λάθος στην επιλογή.

Το... ψάξιμο του Μαρτίνς, ο Μπεργκ και ο Καρίγιο

Πολύ κοντά στις ανακοινώσεις των πρώτων μεταγραφών βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως στο λιμάνι εφησυχάζουν. Αντίθετα οι Πειραιώτες βρίσκονται σε εγρήγορση, αφού η ενίσχυση της ομάδας θα συνεχιστεί και μάλιστα με την ίδια ένταση.

Ένα από τα βασικά κομμάτια του παζλ είναι και ο επιθετικός. Κατά πολλούς μπορεί να είναι και η σημαντικότερη μεταγραφή, όμως όπως και να ‘χει στο λιμάνι καλούνται να βρουν έναν φορ που θα τους κάνει τη δουλειά. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα στα υπόψη του, τον Μάρκους Μπεγκ, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις.

Ο Πορτογάλος είναι πολύ προσεκτικός στην επιλογή του ποδοσφαιριστή για την κορυφή της επίθεσης. Θέλει ο παίκτης που θα έρθει να κάνει τη διαφορά και θέλει όσο είναι δυνατόν να εκμηδενίσει τις πιθανότητες λάθους. Για τον 49χρονο κόουτς η επιλογή του φορ είναι κάτι πολύ σημαντικό, διότι την περασμένη σεζόν είδε την ομάδα του να φτιάχνει φάσεις, αλλά να μην μπορεί να σκοράρει.

Στόχος του είναι να «χτυπήσει» παίκτη από το πάνω ράφι και γι’ αυτό… ξεσκονίζει όλες τις αγορές. Η Ισπανία είναι μία από τις χώρες που κοιτάζει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του, ενώ ο ίδιος ελέγχει και την Πορτογαλία. Ο Καρίγιο βρίσκεται στη λίστα του και ο Πορτογάλος έχει πολύ καλή άποψη γι’ αυτόν. Από την άλλη είναι ένας «αλμυρός» παίκτης, ενώ επίσης δεν προέρχεται και από σούπερ χρονιά.