Στέλνουν Μπεργκ στην Αλ Αχλί τα ΜΜΕ του Κατάρ

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πάντως την πρότασή του στον Σουηδό φορ και περιμένει έως τις 10-15 Ιουνίου σε ποια ομάδα θα καταλήξει. Στο Κατάρ κάνουν λόγο πάντως για προφορική συμφωνία με την ομάδα της Ντόχα.

Στέλνουν Μπεργκ στην Αλ Αχλί τα ΜΜΕ του Κατάρ

Χαμός επικράτησε την Παρασκευή (24/5) στα ΜΜΕ του Κατάρ που ανέφεραν ότι ο Μάρκους Μπεργκ ήρθε σε προφορική συμφωνία με την Αλ Αχλί. Κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Η αλήθεια είναι ότι ο Σουηδός φορ έχει μία πολύ καλή προσφορά από την ομάδα της Ντόχα, ακούγεται ότι είναι κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο, έχει ζητήσει μερικές μέρες για να βάλει κάτω όλες τις προτάσεις που έχει στα χέρια του και αναλόγως να πράξει.

Και από τον Ολυμπιακό έχει πρόταση για συνεργασία δύο ετών (ο ίδιος ζητάει τριετές κλειστό), με τους «ερυθρόλευκους» να του προσφέρουν περίπου τις μισές απολαβές από αυτές που του προσφέρει το κλαμπ του Κατάρ.

Να θυμίσουμε ότι ο ίδιος είχε πει ότι δεν τον ενδιαφέρει να συνεχίσει να παίζει στην Αραβία και πώς το ιδανικότερο για τον ίδιο και την οικογένειά του είναι να επιστρέψουν στην Ευρώπη, βλέποντας μάλιστα με πολύ θετικό μάτι την προοπτική της Ελλάδας.

Λίγες μέρες υπομονή λοιπόν… Σύντομα θα ξεκαθαρίσει αν έχουν δίκιο σε όλα όσα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ΜΜΕ του Κατάρ.