«Έφυγε» ο Σάββας Λαγούδης

Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο πρώην Πρόεδρος της ΚΟΠ και μέλος του Ολυμπιακού Σάββας Λαγούδης

«Έφυγε» ο Σάββας Λαγούδης

O εκλιπών διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και Πρόεδρος την περίοδο 1974-1975, καθώς και Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικών Ομάδων.

Ο αείμνηστος Σάββας Λαγούδης είχε να επιδείξει πλούσια κοινωνική και αθλητική προσφορά. Πέραν της ΚΟΠ, διετέλεσε Πρόεδρος της Κυπριακής ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Αντιπρόεδρος της Αθλιατρικής Εταιρείας Κύπρου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ και της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος του Παγκύπριου Οδοντιατρικού Συλλόγου.

Η κηδεία του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 15 Απριλίου στις 16:45 στην Εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης στη Παλλουριώτισσα.

Ο επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού Λεωνίδας Θεοδωρακάκης δήλωσε « Απέραντη θλίψη και θερμά συλλυπητήρια, για το χαμό του φίλου μου Σάββα. Η φιλία μας σφυρηλατήθηκε τα χρόνια που οι κυπριακές ομάδες έπαιρναν μέρος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ήταν ένθερμος φίλος και μέλος του Ολυμπιακού, συχνά βρισκόταν στον Πειραιά για να παρακολουθήσει αγώνες του πρωταθλήματος, ενώ ακολουθούσε την ομάδα στο εξωτερικό, σε διεθνείς αγώνες»