Ακολουθούν κι άλλοι «Σισέ»!

Εδώ και δύο μήνες κυκλοφορεί το σενάριο που θέλει τους «ερυθρόλευκους» να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή συμβολαίων και άλλων ποδοσφαιριστών του.

Ακολουθούν κι άλλοι «Σισέ»!

Ο Ολυμπιακός επιβραβεύει τους παίκτες που καταθέτουν την ψυχή τους και μετά τον Σενεγαλέζο στόπερ θα υπάρξουν τις επόμενες μέρες κι άλλες αναπροσαρμογές συμβολαίων.

Ο Σισέ ήταν μόνο η αρχή. Ο Αφρικανός επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό εώς το 2022 και με τη συμφωνία να κάνει λόγο για πολύ καλύτερους οικονομικούς όρους από αυτούς που ίσχυαν με το προηγούμενο συμβόλαιό του.

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι «Σισέ». Εδώ και δύο μήνες κυκλοφορεί το σενάριο που θέλει τους «ερυθρόλευκους» να προχωρήσει σε αναπροσαρμογή συμβολαίων και άλλων ποδοσφαιριστών του, έτσι ώστε να τους εκφράσει με ακόμη μία κίνηση την απόλυτη εμπιστοσύνη και στήριξη προς το πρόσωπό τους.

Ο Μαντί Καμαρά για παράδειγμα είναι ένας παίκτης που θα πάρει κι εκείνος τη σειρά του μετά τον Σισέ. Και για τον Αφρικανό υπάρχει πρόθεση να γίνει μία αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Άλλωστε, τον ίδιο μάνατζερ έχει με τον Σισέ (σ.σ. τον Ισά) και όπως αντιλαμβάνεστε θα είναι κάτι που θα συμβεί πολύ σύντομα.

Επίσης, και ο Κώστας Τσιμίκας είναι στο… πρόγραμμα από τον Σεπτέμβριο. Η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να προσφέρουν ένα καλό συμβόλαιο στον νεαρό αριστερό μπακ, να τον «δέσουν» και να του δείξουν πόσο πολύ τον πιστεύουν.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιαννιώτη που το συμβόλαιό του τελειώνει το καλοκαίρι, κάποιες πρώτες κουβέντες έχουν ήδη γίνει. Σύντομα και με τον 26χρονο τερματοφύλακα θα υπάρξουν εξελίξεις.