Μαρινάκης σε Νέους Ολυμπιακού: «Να μας δώσετε τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι»! (vid)

Διαβάστε και δείτε σε βίντεο την ομιλία του Βαγγέλη Μαρινάκη προς την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Ίντερ στο Youth League!

Μαρινάκης σε Νέους Ολυμπιακού: «Να μας δώσετε τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι»! (vid)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επισκέφθηκε τα αποδυτήρια της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Ίντερ στο Youth League! και συνεχάρη την ομάδα.

Στην ομιλία του ο διοικητικός επικεφαλής των «ερυθρόλευκων» εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες της ομάδας και αναφέρθηκε με αισιοδοξία στη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Παιδιά συγχαρητήρια. Αυτό που ήθελα να σας πω είναι ότι αυτό που είδαμε σήμερα με την απόδοσή σας, όπως και το πώς αντιδράσατε και με δέκα παίκτες, πρέπει να πιστεύετε ότι μπορείτε να κερδίσετε. Δεν έχετε τίποτα λιγότερο από τις υπόλοιπες ομάδες.

Βλέπω ότι η ομάδα είναι δεμένη και τα δίνετε όλα και πιστεύω να μας δώσετε εσείς τη χαρά που μας έχουν στερήσει οι μεγαλύτεροι φέτος και να πάτε ακόμα καλύτερα! Θέλω όμως να το πιστέψετε. Θεωρώ ότι αυτά που είδαμε (σ. από εσάς) δεν είναι ούτε... θαύμα, ούτε κάτι που είναι τόσο δύσκολο.

Ειλικρινά το πιστεύω, δεν σας το λέω απλά για να σας το πω και να χαϊδέψω τα αυτιά σας. Αξίζετε και για παραπάνω. Συγκεντρωθείτε, κάνετε καλή προπόνηση, δώστε τα όλα και συνεχίστε όπως πηγαίνετε. Να 'στε καλά, να 'στε δυνατοί και σας εύχομαι το καλύτερο».