Ναουέλ: «Να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για τον Γκερέρο»

Ο νεαρός Ισπανός εξτρέμ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην ελληνική κουλτούρα, τις βλέψεις του με τα ερυθρόλευκα, αλλά και στο γεγονός ότι είναι συνεχώς χαμογελαστός!

Ναουέλ: «Να δώσουμε όλοι το κάτι παραπάνω για τον Γκερέρο»

Ξεκίνησε βασικός στο διπλό επί της Ντουντελάνζ και όσο περνάει ο καιρός παίρνει όλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τον Πέδρο Μαρτίνς στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Περί του Ματίας Ναουέλ ο λόγος, με τον 21χρονο εξτρέμ να μιλάει στην κάμερα της Nova για την προσαρμογή του στην Ελλάδα, τη νίκη στο Λουξεμβούργο, τον τραυματισμό του Γκερέρο και πολλά ακόμη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού Ισπανού για:

Το πώς περνάει στην Ελλάδα και πώς κύλησαν αυτοί οι πρώτοι μήνες: «Όλα είναι πάρα πολύ καλά, προσαρμόστηκα γρήγορα στην ελληνική κουλτούρα, περνάω όμορφα, η οικογένειά μου είναι καλά και είμαι κι εγώ καλά!»

Το ότι είναι πάντα χαμογελαστός: «Το χαμόγελο είναι το χαρακτηριστικό μου, πάντα υπάρχει στο πρόσωπο μου και πάντα κάνει εντύπωση στον κόσμο γιατί προσπαθώ να είμαι ευτυχισμένος και να απολαμβάνω κάθε στιγμή της ημέρας μου».

Ποια θέση προτιμά: «Μπορώ να παίξω σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, μου αρέσουν όλες οι θέσεις. Από εκεί και πέρα είναι απόφαση του προπονητή, ό,τι μου πει ο προπονητής θα κάνω και ότι κι αν μου ζητήσει θα μου αρέσει».

Το ότι θα πρέπει να σκοράρουν οι εξτρέμ μετά τους τραυματισμούς στην επίθεση:«Όλοι μας πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω, πρέπει να βοηθήσουμε να αναπληρωθεί το κενό του Γκερέρο, περιμένουμε τις οδηγίες του προπονητή για να δούμε πως θα κινηθούμε. Όλοι όμως πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Tο αν η ταχύτητα είναι το πλεονέκτημα στο παιχνίδι του: «Είναι αλήθεια ότι είμαι γρήγορος, προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα με την ταχύτητα μου. Προσπαθώ όμως να καλύψω και τα κενά, να βρίσκομαι στη σωστή θέση αλλά σίγουρα η ταχύτητα είναι κάτι που βοηθάει».

Το ματς στο Λουξεμβούργο: «Είχαμε ένα σερί τριών κακών αποτελεσμάτων στην Ελλάδα γι’ αυτό θέλαμε να επιστρέψουμε το συντομότερο δυνατό στα θετικά αποτελέσματα. Το επόμενο παιχνίδι μας ήταν στο Λουξεμβούργο κι εκεί έπρεπε να αλλάξουμε την κατάσταση. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, το καταφέραμε. Αυτό το ματς ανήκει πλέον στο παρελθόν για να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, που είναι πολύ σημαντικό».

Το αν ο Απόλλων μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό:«Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, επιστρέφουμε με αυτοπεποίθηση από το Europa League, θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και όποιος κι αν είναι ο αντίπαλος θα πάμε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Το όνειρό του: «Να κατακτήσω πολλούς τίτλους!».