Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Ο ΟΦΗ έκανε «πασίγιο» στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό (vid)

Η Κ19 του ΟΦΗ έκανε το γνωστό «πασίγιο» σε αυτήν του Παναθηναϊκού πριν από τον μεταξύ τους αγώνα για το πρωτάθλημα Νέων της Super League, σε ένδειξη σεβασμού για την κατάκτηση του τίτλου από τους «πράσινους».

Πρωτάθλημα Νέων Κ19: Ο ΟΦΗ έκανε «πασίγιο» στον πρωταθλητή Παναθηναϊκό (vid)

Πολύ ωραία υποδοχή επεφύλασσε η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ στην αντίστοιχη του Παναθηναϊκού, κατά την είσοδο της τελευταίας στον αγωνιστικό χώρο του δημοτικού γηπέδου Ελιάς στο Ηράκλειο, για την εξ αναβολής 21η... στροφή του πρωταθλήματος Νέων της Super League.

Δεδομένου ότι οι «πράσινοι» είχαν ήδη κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο για τη σεζόν 2021-2022 από την προηγούμενη αγωνιστική, οι «ασπρόμαυροι» τους υποδέχθηκαν με το γνωστό «πασίγιο» σε ένδειξη σεβασμού και σε μια όμορφη επίδειξη φερ πλέι.

Στο δια ταύτα της αναμέτρησης, η οποία δεν είχε βαθμολογική σημασία, οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν δίκαια με σκορ 0-3, χάρη σε δύο γκολ του Μπιλάλ (30', 46') και ένα του Ποπιέλα (77').

Ο πρώτος, μάλιστα, αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος Κ19 της Super League, φτάνοντας συνολικά τα 21 γκολ στη σεζόν.

Οι συνθέσεις

ΟΦΗ: Μιράσι, Καρανδινός, Κορνιλάκης, Χνάρης, Γωνιωτάκης, Λελέκας, Ζαχαριουδάκης, Αποστολάκης, Θεοδοσουλάκης, Λαμάι, Φαστάκης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Λίλο, Ζαφείρης (70′ Καμαρός), Παυλάκης (35′ Κολόμπο), Καρνέσης, Προδρομίτης, Πορφυρόπουλος, Κυριόπουλος (70′ Ποπιέλα), Λιατίφης (70′ Νταμπίζας), Μπιλάλ, Καλοσκάμης, Τόρρα (41′ Βολάκης).