Η μεγάλη ευκαιρία του Μαντί Καμαρά

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς και ο αποκλεισμός του από το Κόπα Άφρικα φέρνουν τον Μαντί Καμαρά σε θέση επανεκκίνησης για να ξαναγίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού. 

Η μεγάλη ευκαιρία του Μαντί Καμαρά

Ο Μαντί Καμαρά δεν κάνει φέτος καλή σεζόν και από τον Ολυμπιακό λείπει η ποιοτική απόδοσή του στα μεγάλα ή και μικρότερα ματς. Όπως επίσης και τα γκολ του καθώς έχει σταματήσει να σκοράρει από το καλοκαίρι, ενώ στις προηγούμενες σεζόν είχε πολύ σημαντική συγκομιδή.

Ο Αφρικανός μέσος έχει πολύ σημαντικά ελαφρυντικά καθώς είναι από τους παίκτες που αγωνίζονται ασταμάτητα από τότε που αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό. Με διεθνείς υποχρεώσεις, με... πανδημίες, με την αναστάτωση στο αγωνιστικό πρόγραμμα, ο Μαντί ήταν πάντα εκεί και πάντα σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Ας μην ξεχνάμε ότι (μαζί με τον Μανωλά πλέον) αποτελούν τους πιο ακριβούς σε χρηματιστηριακή αξία παίκτες της ομάδας. Με πολύ μεγάλα κλαμπ, από όλες τις κορυφαίες Λίγκες της Ευρώπης, να τον παρακολουθούν και να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Το τελευταίο διάστημα ο Καμαρά έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού. Δικαιολογημένα. Ενώ και όταν μπαίνει αλλαγή δεν δίνει το κάτι παραπάνω. Με πολλά ελαφρυντικά όπως είπαμε. Αλλά είναι κάτι που ισχύει και προβληματίζει.

Ο Πέδρο Μαρτίνς με τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Λαμία χτύπησε το καμπανάκι. Το είχε κάνει και με τις αποφάσεις του για τη συμμετοχή του παίκτη. Ο αποκλεισμός του Μαντί από την εθνική Γουινέας μπορεί να έχει να κάνει και με τις χαμηλές φετινές πτήσεις του, δεν αποκλείεται να είναι και άλλοι οι λόγοι αφού μιλάμε για τον βασικότερο των βασικών παικτών της συγκεκριμένης ομάδας. Είναι, πάντως, μια πολύ ευχάριστη είδηση για τον Ολυμπιακό. Ο παίκτης του θα αποφύγει μία ακόμη εξτρά μεγάλη ταλαιπωρία με όλους τους κινδύνους που θα εγκυμονούσαν.

Είναι πια θέμα του ίδιου του Μαντί. Να ξεκουραστεί, να προπονηθεί πολύ καλά, να γεμίσει μπαταρίες και να αδειάσει το μυαλό του από οτιδήποτε τον επηρεάζει. Με τη νέα χρονιά να εμφανιστεί πολύ καλύτερος, όπως τον μάθαμε και τον έχουμε απολαύσει στα ελληνικά γήπεδα. Και όσο θα συμβαίνει αυτό προτού φύγει κάποια στιγμή για μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.