Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλές φορές τα πετροδόλαρα

Τα κατά καιρούς σενάρια από την Αραβία για τον Πέδρο Μαρτίνς, η φιλοδοξία για νέους τίτλους με τον Ολυμπιακό και το διπλό στην Κρήτη μόνη σκέψη. 

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολλές φορές τα πετροδόλαρα

Νέα σενάρια έχουν προκύψει από την Αραβία σχετικά με ενδιαφέρον της Αλ Νασρ για τον Πέδρο Μαρτίνς, με δημοσιεύματα και ρεπορτάζ σχετικά με τον προπονητή του Ολυμπιακού. Δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε. Και παρόλο που δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις εκ μέρους του Πορτογάλου, συνεχίζονται και θα συνεχίζονται. Δεν είναι παράλογο να τον θέλουν. Το θέμα είναι το θέλει ο ίδιος.

Ο Μαρτίνς έχει μπροστά του φέτος την ευκαιρία να πάει πιο μακριά στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό. Επίσης να κατακτήσει τρίτο σερί πρωτάθλημα και να κάνει κι άλλα ρεκόρ στον ερυθρόλευκο πάγκο, πέραν αυτών που έχει ήδη καταρρίψει. Αν είχε το μυαλό του σε μυθικές οικονομικές προτάσεις εξωτικών πρωταθλημάτων μπορεί να μην ήταν από καιρό στην Ελλάδα. Μόνο που το μυαλό του δεν είναι εκεί.

Ο ίδιος έχει πει ότι επαγγελματική φιλοδοξία του είναι να εργαστεί στην Premier League. Παράλογο; Καθόλου. Δύσκολο; Ναι, αλλά όχι φυσικά απίθανο, εάν προκύψουν οι κατάλληλες συνθήκες. Ρεπορτάζ για αγγλικές ομάδες άλλωστε έχουν υπάρξει επίσης ουκ ολίγα στο παρελθόν.

Το μυαλό του Μαρτίνς τώρα είναι στον Ολυμπιακό. Στον τρόπο με τον οποίο θα αποφευχθούν ήττες σαν κι αυτή στη Λιβαδειά. Στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσει να κάνει ακόμη ένα διπλό στη Super League, αυτή τη φορά στη δυνατή έδρα του δυνατού ΟΦΗ. Εκεί όπου είχε χάσει την πρώτη του σεζόν κι είναι κάτι που δεν ξεχνά.

Τα υπόλοιπα είναι ευσεβείς πόθοι. Των Αράβων σίγουρα, των εγχώριων αντιπάλων του Ολυμπιακού επίσης σίγουρα...