Έτριβαν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό με τους μικρούς

Η νέα εξαιρετική εμφάνιση του Κωνσταντίνου Τζολάκη και το δώρο γενεθλίων του Βασίλη Σουρλή στη νέα νίκη των Ελπίδων προσφέρουν ικανοποίηση, δικαίωση και... ελπίδα στον Πέδρο Μαρτίνς, τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Ολυμπιακό. 

Έτριβαν τα χέρια τους στον Ολυμπιακό με τους μικρούς

Με μεγάλη ικανοποίηση είδαν στον Ολυμπιακό τη νέα εξαιρετική εμφάνιση με την εθνική ομάδα των Ελπίδων για τον Κωνσταντή Τζολάκη, αλλά και τον Βασίλη Σουρλή, στη νίκη επί της Ισλανδίας στην Τρίπολη.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έκανε σούπερ αποκρούσεις και ειδικά στις καθυστερήσεις, ενώ είχε και την τύχη με το μέρος του σε πέναλτι των αντίπαλων που πήγε στο δοκάρι, ενώ και ο Σουρλής ήταν από τους πρωταγωνιστές μιας πολύ σημαντικής επιτυχίας για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με δεδομένο ότι σε ολόκληρο το δεύτερο μέρος η ελληνική ομάδα έπαιζε με δέκα παίκτες.

«Μάτια» του Ολυμπιακού ήταν φυσικά και σε αυτό το παιχνίδι, με τον Τζολάκη να δικαιώνει τον Πέδρο Μαρτίνς για την καθιέρωσή του στις αρχές της σεζόν στην ομάδα και τις ευκαιρίες που του έχει δώσει, ενώ ο Σουρλής (που σήμερα, 16/11, έχει γενέθλια) γιόρτασε τη συμπλήρωση 19 ετών με μία ακόμη πειστική εμφάνιση.

Τόσο ο Τζολάκης όσο και ο Σουρλής είναι βασικά στελέχη της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού και θα επιστρέψουν στον Ρέντη για την προετοιμασία ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (2011) με την ΑΕΛ, με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να μένει και αυτός πολύ ευχαριστημένος από τη συνέχεια της καλής απόδοσής τους. Για τον Σουρλή αναμένονται ευκαιρίες και στην πρώτη ομάδα, ειδικά τους επόμενους μήνες που θα απουσιάσουν οι Αφρικανοί διεθνείς χαφ (Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, Κούντε).