Ολυμπιακός: Αμέσως σε δράση Χασάν και Τσούμιτς

Ντεμπούτο με Κόνιασπορ και Λουκέρνη έκαναν Αχμέντ Χασάν και Νίκολα Τσούμιτς λίγες μέρες μετά τους δανεισμούς τους από τον Ολυμπιακό. Όπως είχε συμβεί νωρίτερα και με τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. 

Ολυμπιακός: Αμέσως σε δράση Χασάν και Τσούμιτς

Δεν περίμεναν και πολύ οι νέοι προπονητές τους για να τους χρησιμοποιήσουν. Ο Αχμέντ Χασάν και ο Νίκολα Τσούμιτς δόθηκαν πριν από λίγες μέρες δανεικοί από τον Ολυμπιακό σε Κόνιασπορ και Λουκέρνη αντιστοίχως και το Σάββατο (11/9) αγωνίστηκαν για πρώτη φορά με τις ομάδες τους σε Τουρκία και Ελβετία.

Ο Αιγύπτιος μπήκε αλλαγή στο 70' στη νίκη της Κόνιασπορ επί της Αλτάι με 3-1 (όταν πέρασε στο ματς το σκορ ήταν 2-0) και πανηγύρισε αυτό το τρίποντο που φέρνει την ομάδα που τον έδωσε δανεικό ο Ολυμπιακός στην κορυφή μαζί με την Μπεσίκτας, έχοντας ένα ματς περισσότερο από την Φενέρ και την Τραμπζονσπόρ που αγωνίζονται την Κυριακή (12/9).

Ο Σέρβος πέρασε κι αυτός στο γήπεδο από τον πάγκο στην αναμέτρηση της Λουκέρνης με την Γκρασχόπερ. Το ματς ήταν στο 1-1, ο προπονητής του θέλησε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του για να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, όμως παρά τις προσπάθειες του Τσούμιτς και των συμπαικτών του το σκορ δεν άλλαξε. Κι έτσι η Λουκέρνη παρέμεινε προτελευταία στη βαθμολογία, έχοντας τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες στους αγώνες που έχει δώσει έως τώρα.

Τόσο ο Χασάν όσο και ο Τσούμιτς αναμένεται να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής όσο θα περνάει ο καιρός και θα εγκλιματιστούν καλύτερα στις νέες συνθήκες. Όπως και ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς που είχε παίξει την Παρασκευή (10/9) για ένα ημίχρονο (χρησιμοποιήθηκε ως αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης) στην ήττα της Λεγανές από την Χιχόν με 2-1