Ολυμπιακός: Έτριβε τα χέρια του ο Μαρτίνς για Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη

Η απόδοση των διεθνών του Ολυμπιακού στο ματς με την Σουηδία έδωσε μεγάλη ικανοποίηση στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο αναγεννημένος Ανδρούτσος, ο στιβαρός Μπουχαλάκης, αλλά και ο δυναμικός στο τέλος Βρουσάι. 

Ολυμπιακός: Έτριβε τα χέρια του ο Μαρτίνς για Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη

Μεγάλη συμβολή στη νίκη της εθνικής ομάδας κόντρα στην Σουηδία είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού που αναδείχθηκαν στους κορυφαίους της αναμέτρησης, μαζί φυσικά και με άλλους διεθνείς που είχαν εξαιρετική απόδοση (Μπακασέτας, Ζέκα, Δουβίκας, Παυλίδης και άλλοι).

Για τον Ολυμπιακό και τον Πέδρο Μαρτίνς τα βλέμματα στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν πάνω στους δικούς τους παίκτες. Και λογικά υπήρξε πολύ μεγάλη ικανοποίηση. Τόσο για τους δύο που ήταν βασικοί, τον Ανδρέα Μπουχαλάκη και τον Θανάση Ανδρούτσο, όσο και για τον Μάριο Βρουσάι που μπήκε στα τελευταία λεπτά για να βοηθήσει.

Ο Μπουχαλάκης έκανε πολύ σοβαρό έως ηγετικό παιχνίδι για την Εθνική στη μεσαία γραμμή. Είχε υπέροχες συνεργασίες με τον Ζέκα και τον Μπακασέτα, έβγαλε έξοχες πάσες στους πλάγιους, κράτησε την μπάλα όσο και όποτε χρειαζόταν, ενώ έδειξε και δυναμισμό στο παιχνίδι του παίρνοντας μάλιστα και κίτρινη κάρτα για ένα μαρκάρισμα. Ήταν παντού ο «Μπούχα» στο ματς του ΟΑΚΑ και έδειξε ότι ανεβαίνει πάρα πολύ την κατάλληλη στιγμή, με την έναρξη της επίσημης σεζόν σε Super League και Europa League.

Το καλύτερο μακράν φετινό παιχνίδι του και ένα από τα καλύτερα της καριέρας του πραγματοποίησε ο Θανάσης Ανδρούτσος. Έβγαλε τρομερή ενέργεια και έκανε σπουδαία πράγματα, τόσο με τις αμυντικές τοποθετήσεις του εναντίον του κορυφαίου Σουηδού παίκτη, του Φόρσμπεργκ, αλλά και των άλλων που έβγαιναν από την πλευρά του. Επιθετικά ήταν έως και συγκλονιστικός. Πολύ ψύχραιμος στις επιλογές του, με ωραίες σκέψεις όταν έπρεπε να πασάρει σε συμπαίκτη του εκτός περιοχής ή να σεντράρει μέσα σε αυτή. Έτσι όπως ήταν με την Σουηδία ο Ανδρούτσος είναι ξανά για βασικός στον Ολυμπιακό.

Ο Μάριος Βρουσάι μπήκε στα τελευταία λεπτά για να βοηθήσει στην τακτική και στα μαρκαρίσματα, ενώ επιθετικά πρόλαβε να έχει συμμετοχή σε μεγάλη ευκαιρία στο τέλος για ένα τρίτο γκολ, σε φάση μαζί με τον Μπακασέτα. Έδειξε και αυτός ότι είναι έτοιμος για δράση όποτε και όσο τον χρειάζονται οι προπονητές του.

Μακάρι για τον Ολυμπιακό και τον Μαρτίνς να συνεχίσουν έτσι, γιατί θα είναι πολύτιμοι στα πολλά μαζεμένα ματς που έρχονται για τους πρωταθλητές.