Ζαγοράκης: Είχε παραιτηθεί και πριν από δυο μήνες!

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, κουμπάρος του Θοδωρή Ζαγοράκη, αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε παραιτηθεί και πριν από δυο μήνες αλλά τότε βγήκαν οι Μητσοτάκης, Αυγενάκης για να τον μεταπείσουν.

Ζαγοράκης: Είχε παραιτηθεί και πριν από δυο μήνες!

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Λάκης Παπαδόπουλος. Ο πρόεδρος του ΓΣ Ηλιούπολης μίλησε για την παραίτηση του Ζαγοράκη από την προεδρία της ΕΠΟ: «Από τη μέρα που βγήκε, υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα. Έχει ξαναδηλώσει παραίτηση πριν δυο μήνες αλλά δεν βγήκε προς τα έξω. Βγήκαν τότε ο Μητσοτάκης και ο Αυγενάκης για να τον μεταπείσουν. Δικαιολογώ τους φίλους του Άρη αλλά για το -6 δε φταίει ο Ζαγοράκης.

Παραιτείται από πρόεδρος της ΕΠΟ ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Είπε σε ανθρώπους να βρεθεί τρόπο να πάρει τους βαθμούς πίσω. Δεν μπορεί να λέγονται αυτά και να μη γίνεται τίποτα. Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά. Τον βρίζουν και οι ΑΕΚτσήδες και ειδικά οι ΠΑΟΚτσήδες. Εμένα μου λένε χίλια δυο, ο κουμπάρος σου και έτσι. Εγώ έχω την άποψή μου, μπορείτε να τον πάρετε να βγει στο τηλέφωνο. Νιώθει ότι δεν στηρίχτηκε. Και το παράπονο του είναι από την κυβέρνηση.

Δεν τον στήριξε ο Αυγενάκης. Πιστεύετε ότι είναι αμέτοχος; Ξέρετε τι μας βάζουν να κάνουμε για το μητρώο; Δεν τα επέβαλε ο Δημητριάδης που τον βρίζουν άδικα αλλά ο Αυγενάκης. Μεγαλοχώρια όπως η Αυγή και το Κολχικό δεν κατεβαίνουν γιατί ζητάνε πράγματα που μόνο μια μεγάλη ΠΑΕ μπορεί να τα κάνει. Βρίζουν τον Δημητριάδη που είναι υπερ των σωματείων και δε φταίει.

Κούγιας: Επίθεση σε Γιάννη Παπαδόπουλο για την παραίτηση Ζαγοράκη

Πάρτε τον να μιλήσει να τα πει. Πολλές φορές ήθελε να αποχωρήσει ο Ζαγοράκης. Πηγαίναμε να πάμε να φάμε σε ταβέρνα και ο κόσμος τον αγκάλιαζε. Τώρα τον βρίζουν. Καλά έκανε και παραιτήθηκε. Θα ασχοληθεί και με τα παιδιά του. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρει πίσω την απόφασή του. Παλιότερα τον ψήσανε όλοι Μητσοτάκης, Αυγενάκης, Γεραπετρίτης αλλά τώρα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτε».