Η αθλιότητα ενός ατζέντη

Πήρε διαστάσεις τελικά το άθλιο ποστάρισμα του ατζέντη των Σισέ και Μπα, Σαλίμ Αράς, και άμεσου συνεργάτη του Πιέρ Ισά, με τον οποίο ο Ολυμπιακός βρίσκεται στα μαχαίρια. Και όταν λέμε «άθλιο», το εννοούμε.

Η αθλιότητα ενός ατζέντη

Γιατί δεν γίνεται να είσαι ατζέντης ποδοσφαιριστών και να προσπαθείς με εμετικά σχόλια στα σόσιαλ μίντια να καταστρέψεις καριέρες. Τώρα σε ποιον ήθελε να κάνει ζημιά ο Αράς είναι μια άλλη συζήτηση. Στον Βάτσλικ; Στον Μοντέστο που έκλεισε τον Τσέχο γκολκίπερ; Στον Ολυμπιακό; Σε ποιον; Και η αθλιότητά του παίρνει χειρότερες διαστάσεις, καθώς με το σχόλιο στο τουίτερ ακουμπάει σε προσωπικά δεδομένα, σε ιατρικά απόρρητα. Ποιος είναι αυτός ο Αράς και ο κάθε ατζέντης στην ίδια θέση που θα προκαταβάλει ότι ο Τσέχος γκολκίπερ, εκ των κορυφαίων του Γιούρο 2020 και τον οποίο η μεγάλη γαλλική εφημερίδα «Εκίπ» συμπεριέλαβε στην κορυφαία ενδεκάδα της διοργάνωσης, δεν πρόκειται να περάσει τα ιατρικά τεστ ή τέλος πάντων δεν τα πέρασε; Ο διεθνής Τσέχος γκολκίπερ περνούσε χθες όλη μέρα από ιατρικές εξετάσεις και πιθανότατα θα συνεχίσει και σήμερα. Για ποιο λόγο προσπαθεί να κάνει ζημιά ο ατζέντης του Ισά; Να πω ότι ο Ολυμπιακός επιχείρησε να πάρει παίκτη στις θέσεις των Σισέ και Μπα, να πω πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει τους πελάτες του. Όμως ουδεμία σχέση έχει ο Βάτσλικ με τους δύο Αφρικανούς.

Το γεγονός ότι ο Αράς διέγραψε το τουιτάρισμά του μετά τον σάλο που ξέσπασε με κάνει να πιστεύω ότι δεν μετάνιωσε για αυτό που έγραψε οπότε το έσβησε, αλλά ότι έδρασε εκ του πονηρού, για δικούς του λόγους, το ανέβασε, έκανε την όποια ζημιά και μετά το έσβησε. Δήθεν μετανιωμένος. Η απόλυτη αθλιότητα! Και καλό θα ήταν ο Ολυμπιακός -δεν ξέρω με ποιον τρόπο- να τον βάλει στη θέση του.

Λες και δεν ξέρει ο Χρήστος Θέος, λες και δεν γνωρίζει το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, λες και πρώτη φορά κάνει μεταγραφή ο Ολυμπιακός. Ξέρει ο κάθε (φουκ)Αράς και δεν γνωρίζουν οι γιατροί. Λες κι αν ο Βάτσλικ έχει πρόβλημα οι γιατροί θα το κρύψουν και θα ανάψουν πράσινο φως να υπογράψει. Για αυτό τονίζω και πάλι ότι ο ατζέντης δεν το έγραψε κατά λάθος ή ήταν μια ανόητη ή άτυχη στιγμή του. Από τη στιγμή δε που αναφέρεται στον σκάουτερ που έκλεισε τη συμφωνία (πιθανότατα, όπως αναφέρει και ο Αλέξης Βιρβίλης, να αναφέρεται στον Μοντέστο), δεν αποκλείω φθόνο, εμπάθεια, ακόμη και μίσος για τον Κορσικανό πρώην άσο των «ερυθρολεύκων», ο οποίος έχει ανακαλύψει «διαμάντια» τα οποία έχει φέρει στην Πειραιά.

Ο Βάτσλικ είναι το παράπλευρο θύμα. Ακόμη κι αν ο Τσέχος γκολκίπερ δεν περνούσε τα ιατρικά, αυτό δεν θα σημαίνει ότι είχε δίκιο ο Αράς. Απλά τώρα πιστοποιήθηκε η αλητεία του…