«Οι κούρσες και η δύναμη του Κουντέ»

Πικραμένοι οι οπαδοί στη Μάιντς για τη διαφαινόμενη απώλεια του Πιερ Κουντέ. Πώς περιγράφουν τον παίκτη που πάει στον Ολυμπιακό η Bild και το Kicker, τι λένε για την «κρίσιμη Δευτέρα». 

«Οι κούρσες και η δύναμη του Κουντέ»

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Πιερ Κουντέ στον Ολυμπιακό καθώς αναμένεται η οριστικοποίηση της συμφωνίας της ελληνικής ομάδας με την Μάιντς και η έλευση του παίκτη στην Αθήνα για την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου που έχει ήδη συμφωνήσει.

Ο Πιερ Κουντέ συστήνει τον... Πιερ Κουντέ πριν έρθει στον Ολυμπιακό (vids)

Στην Γερμανία κάνουν λόγο για τη σημερινή ημέρα (21/6) ως κρίσιμη για την ολοκλήρωση μιας μεταγραφής που φαίνεται βέβαιη και που έχει να κάνει με ένα μικρό ποσό το οποίο θα γεφυρώσει οριστικά τη διαφορά (1,5 εκατ. η πρόταση, 2 εκατ. η απαίτηση).

Αναλύουν την εξέλιξη της πορείας του Κουντέ στην Μάιντς και θεωρούν ότι η εξέλιξη δεν ήταν αυτή που θα περίμενε επενδυτικά η γερμανική ομάδα, έχοντας δώσει 7,5 εκατ. ευρώ προ τριετίας για την απόκτησή του. Ενώ τονίζουν την πίκρα των φίλων της ομάδας που τουλάχιστον τα δύο πρώτα χρόνια του Κουντέ εκεί απόλαυσαν έναν παίκτη με «τρομερά σόλο, εντυπωσιακές δυνάμεις στο γήπεδο και προσφορά τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά».

Ο Κουντέ αναμένει το σινιάλο για να κάνει το ταξίδι στην Αθήνα, να υπογράψει και να μπει στην προετοιμασία της νέας ομάδας του.