Στη Σλοβενία για προετοιμασία η Νέφτσι

Τελικά στη Σλοβενία προετοιμάζεται η πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού, Νέφτσι Μπακού. Τα φιλικά της ομάδας από το Αζερμπαϊτζάν.

Στη Σλοβενία για προετοιμασία η Νέφτσι

Ενώ αρχικά είχε κανονιστεί να κάνει στην Αυστρία το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η Νέφτσι Μπακού, πιθανή αντίπαλος του Ολυμπιακού στη β' προκριματική φάση του Champions League, το πλάνο άλλαξε και η αποστολή μετέβη στη Κράνισκα Γκόρα της Σλοβενίας όπου θα μείνει έως το τέλος του μήνα.

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν θα παίξει στις 7 και 14 Ιουλίου με την Ντιναμό Τιφλίδας για την α προκριματική φάση (το πρώτο ματς στη Γεωργία, η ρεβάνς στο Μπακού) και ο νικητής του ζευγαριού θα βρεθεί στο δρόμο του Ολυμπιακού.

Έως τότε η Νέφτσι θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες την Ολίμπια Λιουμπλιάνα την Δευτέρα (21/6) και στις 29 του μηνός την Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ θα δώσει ακόμη ένα φιλικό στις 25 Ιουνίου με αντίπαλο που δεν έχει προς το παρόν φιξαριστεί.

Έτσι δεν θα υπάρξει η δυνατότητα στο σταφ του Μαρτίνς να δουν επί αυστριακού εδάφους κάποιο φιλικό της συγκεκριμένης ομάδας, με την «κατασκοπεία» να μετατίθεται για τους αγώνες με την Τιφλίδα.