Παίζει... ωραία μπάλα στις διακοπές ο Σισέ!

Ο Παπέ Σισέ διοργάνωσε αγώνα με άλλους σταρ της Σενεγάλης στους δρόμους της γειτονιάς που μεγάλωσε στο Ντακάρ. Σε λίγες μέρες επιστρέφει στον Ολυμπιακό. 

Παίζει... ωραία μπάλα στις διακοπές ο Σισέ!

Λίγες ημέρες παραπάνω άδεια έχει από τον Ολυμπιακό ο Παπέ Σισέ που έχει ενημερωθεί ότι θα λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας του για τη νέα σεζόν, μετά την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του στην Σεντ Ετιέν. Ο Σισέ είχε υποχρεώσεις με την εθνική της χώρας του και γι΄αυτό πήρε εξτρά άδεια.

Ο Σενεγαλέζος στόπερ βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές, αλλά και εκεί παίζει ποδόσφαιρο! Μάλιστα διοργάνωσε ο ίδιος έναν αγώνα στη γειτονιά που μεγάλωσε στο Ντακάρ, στον οποίο συμμετείχαν και άλλοι διεθνείς συμπατριώτες του άσοι όπως ο Κουγιατέ της Κρίσταλ Πάλας, ο Ντίνιε της Έβερτον, o Εντιαγέ της Πόρτο και άλλοι.

«Είναι πολύ συγκινητικό και φέρνει ωραίες αναμνήσεις να παίζεις με νέα παιδιά στους δρόμους της γειτονιάς που έχεις μεγαλώσει. Σκέφτομαι να καθιερώσω αυτόν τον αγώνα και να γίνεται κάθε χρονιά», δήλωσε ο άσος του Ολυμπιακού που δέχτηκε πολλά εγκώμια από τον κόσμο και τα ΜΜΕ της Σενεγάλης για την πρωτοβουλία του.