Ξανά μαζί Κούτρης, Μασούρας, Μπουχαλάκης (pic)

Οι Λεονάρντο Κούτρης, Γιώργος Μασούρας και Ανδρέας Μπουχαλάκης έσμιξαν ξανά.

Ξανά μαζί Κούτρης, Μασούρας, Μπουχαλάκης (pic)

Συμπαίκτες στο γήπεδο και πολύ καλοί φίλοι εκτός αυτούς. Ο λόγος για τους Λεονάρντο Κούτρη, Γιώργο Μασούρα και Ανδρέα Μπουχαλάκη, οι οποίοι μέχρι πριν λίγες ημέρες είχαν υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα και τώρα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Ολυμπιακός: Ο Χολέμπας ανοίγει την κουβέντα γι' αριστερό μπακ

Οι τρεις διεθνείς που υπήρξαν και συμπαίκτες στον Ολυμπιακό απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Ιθάκη. Στο πανέμορφο νησί του Ιουνίου βρίσκονται οι τρεις "κολλητοί" και γεμίζουν τις μπαταρίες τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Κούτρης μπορεί να έχει φύγει με τη μορφή του δανεισμού για τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, αλλά είναι ένα παιδί που έχει πολλές συμπάθειες στον Ρέντη και πολύ καλούς φίλους. Για τον "Λέο" έχει ανοίξει πάλι κουβέντα επιστροφής στον Ολυμπιακό, όμως, κάτι τέτοιο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να συμβεί.

Προς το παρόν οι τρεις τους βρίσκονται παρέα στην Ιθάκη και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Οι Μπουχαλάκης, Μασούρας έχουν πάρει άδεια από τον Πέδρο Μαρτίνς έως τις 22 Ιουνίου, διότι είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα.