Ολυμπιακός: Ο Χολέμπας ανοίγει την κουβέντα γι' αριστερό μπακ

Ο Χοσέ Χολέμπας ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τα προθέσεις του και ο Ολυμπιακός έχει μείνει με τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ για το αριστερό άκρο της άμυνας του.

Ολυμπιακός: Ο Χολέμπας ανοίγει την κουβέντα γι' αριστερό μπακ

Το θέμα του Χοσέ Χολέμπας όπως σας έχει γράψει το ΦΩΣ εδώ κι αρκετές ημέρες παραμένει στον… αέρα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία πρόταση στον αριστερό μπακ να συνεχίσει γι' ακόμα ένα χρόνο με την ερυθρόλευκη, όμως, εκείνος δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο του και δεν την έχει αποδεχτεί.

Ο έμπειρος μπακ βρίσκεται στην Ελλάδα και κάνει τις διακοπές του, αλλά το θέμα του με το συμβόλαιο παραμένει ανοιχτό. Ο Χολέμπας τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έκανε 38 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη φανέλα και ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν θετικός να τον έχει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Μη ξεχνάμε πως από ένα σημείο και μετά έπαιξε πολλά ματς ως αριστερός στόπερ.

Ο Χοσέ Χολέμπας, πάντως ακόμη δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει και το σενάριο να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια "παίζει" δυνατά. Όπως και να 'χει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη ξεκινάει την προετοιμασία του και αυτή τη στιγμή ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ο μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ.

Φυσικά οι Πειραιώτες δεν μπορούν να βγάλουν ούτε καν την προετοιμασία τους μόνο με τον Μολδαβό μπακ. Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση αριστερού μπακ, αφού ο Χολέμπας ακόμη δεν έχει δώσει την απάντηση του και οι Πειραιώτες έχουν ξεμείνει από στόπερ.