Η άνεση της Γουλβς για τον Σα

Η Γουλβς περιμένει ότι θα πάρει 12 εκατομμύρια λίρες από τη Ρόμα για τον Ρουί Πατρίτσιο και θα αγοράσει με λιγότερα τον Ζοσέ Σα από τον Ολυμπιακό. Δεν είναι όλα, φυσικά, τόσο απλά...

Η άνεση της Γουλβς για τον Σα

Η Γουλβς έχει αποφασίσει να πουλήσει αυτό το καλοκαίρι τον Ρουί Πατρίτσιο στην Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο ή για την ακρίβεια έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να κρατήσει άλλο τον διεθνή Πορτογάλο τερματοφύλακα, ο οποίος μέσω Ζόρζε Μέντες θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο Καμπιονάτο υπό τις οδηγίες του συμπατριώτη του τεχνικού.

Όπως αναφέρουν στην Αγγλία πολλά ρεπορτάζ, υπάρχει ειλημμένη απόφαση να κινηθεί η ομάδα της Premier League για τον Ζοσέ Σά, κάνοντας πρόταση αγοράς του στον Ολυμπιακό. Αυτό που τονίζεται είναι ότι η Γουλβς σκοπεύει να εισπράξει 12 εκατομμύρια λίρες για τον Πατρίσιο ώστε να έχει και οικονομικό όφελος αγοράζοντας με λιγότερα χρήματα έναν άλλο διεθνή Πορτογάλο τερματοφύλακα, τον οποίο εμπιστεύεται απολύτως.

Βέβαια τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο απλά, παρόλο που λογικά ο Σα θα θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα μετά από μια τριετία στον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό (το οποίο λήγει σε δύο χρόνια) που για να «σπάσει» θα πρέπει να υπάρξει αποζημίωση 15 εκατ. ευρώ. Λογικά η πώληση του Σα θα γίνει - εφόσον φτάσουμε μέχρι εκεί - με λιγότερα χρήματα, αλλά ως συνήθως ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να έχει το μεγαλύτερο δυνατό οικονομικό όφελος για την παραχώρηση του βασικού τερματοφύλακά του.

Αλλά ας περιμένουμε, γιατί από τα σενάρια και τα δημοσιεύματα μέχρι την πράξη υπάρχει απόσταση. Ο Σα θα είναι παρών στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, την ώρα άλλωστε που ο Ρουί Πατρίσιο θα παίζει με την Πορτογαλία στο EURO.