Παυλίδης: «Σκεφτόμαστε μόνο την Εθνική και το στόχο»

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Παυλίδη για το φιλικό με το Βέλγιο και για τη συνέχεια της προσπάθειας της Εθνικής. 

Παυλίδης: «Σκεφτόμαστε μόνο την Εθνική και το στόχο»

Ο Βαγγέλης Παυλίδης ήταν ο παίκτης που εκπροσώπησε τους διεθνείς στη συνέντευξη Τύπου για το φιλικό της Πέμπτης (3/6-21.45) με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες, με τον επιθετικό της Βίλεμ να τονίζει την ετοιμότητα και το κίνητρο όλων των παικτών για το συγκεκριμένο ματς, αλλά και το επόμενο με την Νορβηγία στη Μάλαγα.

Ο Έλληνας σέντερ φορ δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό ματς, θέλουμε να αποδείξουμε πράγματα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και να μπορέσουμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Όταν παίζεις με την Εθνική, όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά είτε είναι φιλικά είτε όχι. Όταν είσαι με την Εθνική πάντα είσαι προσηλωμένος και συγκεντρωμένος, προετοιμαζόμαστε για τα επίσημα παιχνίδια που έχουμε το φθινόπωρο.

Δυστυχώς δεν έχουμε πολύ χρόνο για να δουλέψουμε το πλάνο μας. Αυτά τα φιλικά θα χρησιμεύσουν να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και φυσικά στον τελικό μας στόχο που είναι η πρόκριση στο Μουντιάλ. Ο αντίπαλος είναι διαφορετικός σε σχέση με το τελευταίο ματς που πήγα καλά, θα δώσω όπως πάντα το 100%, αλλά το παν έχει να κάνει με την ομάδα και τη συνολική προσπάθεια.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος φέτος για όλους, δεν είχαμε την πολυτέλεια ξεκούρασης. Είναι όμως σημαντικά ματς για όλους μας και για την Εθνική μας. Δεν είμαστε εδώ τώρα για τους συλλόγους ή για τους εαυτούς μας, αλλά για να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα».