«Ο ΠΑΟΚ θέλει Παλάσιο»

Ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον 39χρονο Αργεντινό Ροντρίγκο Παλάσιο που συνεχίζει σε φουλ ρυθμό την καριέρα του. 

«Ο ΠΑΟΚ θέλει Παλάσιο»

Ο Ροντρίγκο Παλάσιο έμεινε ελεύθερος από την Μπολόνια και παρόλο που είναι πλέον 39 ετών δεν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο και ψάχνει νέους προορισμούς! Ο Αργεντινός άσος είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ εάν πιστέψουμε δημοσιεύματα στην Ιταλία. Ή έχει προταθεί στην ελληνική ομάδα που εξετάζει την περίπτωσή του.

Ο Αργεντινός άσος με τη μεγάλη καριέρα στην Ιταλία σε Τζένοα, Ίντερ (για μια πενταετία) και Μπολόνια (έπειτα από μια τετραετία στην Μπόκα Τζούνιορς) είχε στο φετινό πρωτάθλημα 36 συμμετοχές με 5 γκολ και 6 ασίστ! Εκ των οποίων τα τρία τέρματα τα πέτυχε μαζεμένα στο πρόσφατο ματς της Μπολόνια με την Φιορεντίνα (3-3) στις αρχές Μαΐου.

Ο Παλάσιο που είναι 27 φορές διεθνής στο παρελθόν με την Αργεντινή δεν έχει σκοπό, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, να σταματήσει και ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες του. όλα αυτά βέβαια είναι ακόμη σε επίπεδο σεναρίων, καθώς η ελληνική ομάδα έχει πια νέο προπονητή, ο μεταγραφικός σχεδιασμός θα γίνει από την αρχή και η περίπτωση του Αργεντινού πολύπειρου άσου θα είναι μία από αυτές που θα εξεταστούν.

Για τον Παλάσιο ο ΠΑΟΚ είχε ενδιαφερθεί πράγματι πριν από μία δεκαετία όταν ο Αργεντινός σταρ αγωνιζόταν στην Τζένοα.