«Χοντρό παιχνίδι» με Ομάρ...

Η Μπολόνια δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάτσει με σταυρωμένα χέρια και το έχει πάρει απόφαση να κινηθεί για την απόκτηση του Νορβηγού μπακ.

«Χοντρό παιχνίδι» με Ομάρ...

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι κατάληξη θα έχει η υπόθεση του Ομάρ και αν θα φύγει τελικά από τον Ολυμπιακό. Κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να ποντάρει στην παραμονή του ή στην πώλησή του.

Όλα είναι ανοικτά λοιπόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Μπολόνια ασχολείται σοβαρά με τον Νορβηγό. Δεν έγραψαν ψέματα στην Ιταλία πριν από λίγες μέρες ότι οι «ροσομπλού» έκαναν μία ερώτηση προς τον Ολυμπιακό για να πληροφορηθούν για το κοστολόγιό του.

Σύμφωνα με τους γείτονες, οι συζητήσεις για την πώληση του Ελαμπντελαουί ξεκινούν από τα 5 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που σε πρώτη φάση προκάλεσε… λιποθυμίες στην Μπολόνια.

Δεν τους πτόησε όμως τους Ιταλούς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα τον διεκδικήσουν μέχρι… τέλους! Ψάχνουν διακαώς για έναν δεξιό μπακ και ο Ομάρ βρίσκεται στις πρώτες δύο θέσεις της λίστας.

Κατά συνέπεια αναμένεται «χοντρό παιχνίδι» γύρω από τον Νορβηγό μπακ, ο οποίος να θυμίσουμε βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2014.

Την ίδια στιγμή, στην Ισπανία επιμένουν για τον Νάτσο Βιδάλ της Βαλένθια. Ακόμα και στην Ιβηρική αναφέρουν ότι ο 23χρονος δεξιός μπακ εξετάζεται από τον Ολυμπιακό ως αντικαταστάτης του Ελαμπντελαουί.

Τα νέα δηλαδή έχουν φτάσει μέχρι την Βαλένθια. Μόνο που τις τελευταίες ώρες προστέθηκε και η Χιχόν ως μία από τις ομάδες που εξετάζουν την περίπτωση του Βιδάλ. Κι αν πιστέψουμε τα όσα λένε στην Ισπανία, ο Βιδάλ δείχνει να έχει μία μικρή προτίμηση προς την παραμονή του στην Primera Division...