Καρεμπέ: «Κάναμε σπουδαίο ταξίδι» (vid)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ μίλησε για τη φετινή πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη τονίζοντας ότι η ομάδα του Πειραιά θα μπορούσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Καρεμπέ: «Κάναμε σπουδαίο ταξίδι» (vid)

Ο Κριστιάν Καρεμπέ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 "Ο δρόμος για το Euro 2020". Το Σάββατο (15/5) το μεσημέρι προβλήθηκε το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Συμβούλου Στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού.

Ο Γάλλος μίλησε για τη φετινή πορεία της ομάδας του Πειραιά επισημαίνοντας ότι στόχος ήταν να πάει ακόμα πιο μακριά στην Ευρώπη. Δήλωσε ακόμα ότι εδώ και δύο χρόνια προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός προκειμένου να μπορέσει να κάνει μία μεγάλη πορεία στην Ευρώπη.

«Παρά την πανδημία κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να προκριθούμε στο Champions League ή στο Europa League. Νομίζω ότι κάναμε ένα σπουδαίο ταξίδι, αν και θέλαμε να πάμε καλύτερα και να περάσουμε την Άρσεναλ. Όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Η Άρσεναλ έφτασε μακριά, μέχρι τον ημιτελικό. Προετοιμάζαμε την ομάδα εδώ και δύο χρόνια και μετά από αυτό το διάστημα ξέραμε ότι οι παίκτες μας αντιπροσωπεύουν το DNA του Συλλόγου, κάτι σημαντικό για εμάς», τόνισε ο Κριστιάν Καρεμπέ.

Δείτε και σε βίντεο όλα όσα δήλωσε ο Κριστιάν Καρεμπέ…