Πολλά χάλια ο ΠΑΟΚ με Νόρτζελαντ

Στο τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από την Νόρτζελαντ με 2-1.

Πολλά χάλια ο ΠΑΟΚ με Νόρτζελαντ

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου δεν κατάφεραν να επιβάλλουν το ρυθμό τους, ήταν φανερά κουρασμένοι, ενώ έκαναν και αμυντικά λάθη, που κόστισαν τα δύο πρώτα γκολ με τα οποία προηγήθηκαν οι Δανοί στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 6′ Όλσεν βρήκε μεγάλο κενό στην άμυνα του ΠΑΟΚ και δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Ρέι για το 1-0, ενώ στο 30’ ο Μιχόγιεβιτς έκανε ολέθριο λάθος, πιέστηκε και έχασε την μπάλα και η Νόρτζελαντ πέτυχε ένα ακόμη εύκολο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λουτσέσκου άλλαξε σχεδόν όλη την ενδεκάδα και ο ΠΑΟΚ κατάφερε να μειώσει με τον Κουλούρη για το τελικό 2-1 στο 75’. Για πρώτη φορά στα φιλικά προετοιμασίας αγωνίστηκαν ο Βιεϊρίνια και ο Γλύκος.

Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ (1ο ημίχρονο): Ρέι, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης.

ΠΑΟΚ (2ο ημίχρονο): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Κάνιας, Πέλκας (Λημνιός 64’), Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Κουλούρης.

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ: Λάρσεν, Τίντελμαν (Άντερσεν 54’), Νέλσον, Σκόβγκαρντ, Μπάρτολετς, Γένσεν, Ρίγκαρντ, Μίνι, Όλσεν (Ράσμουσεν 59’), Ντάμσγκαρντ, Γκόντσγουεϊ.

Λουτσέσκου: «Δύσκολα με Βασιλεία αν αποκτηθεί κάποιος»

Μετά το τέλος του αγώνα ο Ράζβαν Λουτσέσκου δήλωσε: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι ιδιαίτερο για από αυτό το παιχνίδι. Κάναμε πολύ καλές προπονήσεις μέχρι τώρα. Οι υγιείς παίκτες προσπάθησαν να παίξουν σε αυτά τα παιχνίδια και να δείξουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το σημαντικότερο για εμάς, είναι ότι είχαμε έντεκα μέρες προετοιμασίας με πολύ καλές προπονήσεις, χωρίς να έχουμε σοβαρά προβλήματα. Είχαμε κάποιους μικροτραυματισμούς, όπως του Ελ Καντουρί και του Χατσερίντι, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό. Με την ίδια νοοτροπία θα πάμε και στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας».

Για την επιστροφή στην Θεσσαλονίκη και την επόμενη μέρα, σχολίασε: «Αυτό που θα έχουμε σαν προτεραιότητα είναι να ηρεμήσουμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας σε αυτή τη διακοπή που θα έχουμε και να επιστρέψουμε έτοιμοι. Για το δεύτερο κομμάτι της προετοιμασίας θα εστιάσουμε στο να αυξήσουμε το χρόνο συμμετοχής των παικτών. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο δουλειάς, η δουλειά δεν σταματάει ποτέ και όπως έχουμε ξαναπεί, πρώτος στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι με τη Βασιλεία».
Ο Λουτσέσκου επιβεβαίωσε πως ο Ουάρντα θα βρίσκεται μαζί με τον Πρίγιοβιτς στις 8 Ιουλίου πίσω για προπονήσεις, ενώ για τις μεταγραφές σχολίασε: «Είναι δύσκολο να έρθει ένας παίκτης και να είναι έτοιμος στο ματς με τη Βασιλεία. Για εμάς επείγει η κατάσταση για δύο θέσεις, για τις οποίες κινούμαστε, αλλά δεν νομίζω να είναι έτοιμος αν έρθει κάποιος».