«Δεν θέλει να μείνει ο Βαλαντσιούνας»
Ενώ στο Ντένβερ αποθεώνουν τον Γιόνας Βαλαντσιούνας, νέο δημοσίευμα προκαλεί αναστάτωση και στον... Παναθηναϊκό.

Καλά κρατεί το σίριαλ Βαλαντσιούνας. Ο Λιθουανός σέντερ που διαρκώς ακούει κολακευτικά λόγια από τους Νάγκετς, με πιο πρόσφατα αυτά του προπονητή τους, εξακολουθεί να θέλει να φύγει από το ΝΒΑ/
Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει δημοσίευμα της LaVozColorado που σημειώνει ότι ο Λιθουανός σέντερ δείχνει τη διάθεση να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό.
Ολυμπιακός: Η πρεμιέρα στον Ρέντη και η διαμόρφωση του ρόστερ
Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα αναφέρει:
«Αυτή την offseason οι Ντένβερ Νάγκετς έκαναν μερικές σημαντικές κινήσεις σε μια προσπάθεια να φτάσουν πιο βαθιά στα playoffs την επόμενη σεζόν. Μία από αυτές τις κινήσεις περιλάμβανε την ανταλλαγή του σέντερ Γιόνας Βαλαντσιούνας, ο οποίος πρόσφατα δεσμεύτηκε προφορικά στην ομάδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, τον Παναθηναϊκό, ο οποίος του προσέφερε ένα επικερδές συμβόλαιο.
Ευτυχώς για τους Νάγκετς το συμβόλαιό του πρέπει να εκπληρωθεί, εκτός αν είναι σε θέση να το εξαγοράσει. Από τη Δευτέρα φαίνεται ότι ο Βαλαντσιούνας είναι διατεθειμένος να αντισταθεί για να λύσει το συμβόλαιό του και να παίξει στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».
Ο προπονητής των Νάγκετς Ντέιβιντ Έιντελμαν δήλωσε νωρίτερα σήμερα (16/7) τυχερός και ευλογημένος που οι Νάγκετς έχουν στην ομάδα τους τον Βαλαντσιούνας, εκφράζοντας την ανυπομονησία του να επιστρέψει στις ΗΠΑ και να ξεκινήσουν άμεσα τη δουλειά.
«Είπα και τις προάλλες το πόσο σημαντικός ήταν για εμάς ο Ντεμάρκους Κάζινς εκείνη τη σεζόν. Τις βραδιές που δεν θα παίζει ο Νικόλα Γιόκιτς έχεις έναν αξιόπιστο και συνεπή σέντερ για να είναι βασικός.
Eίμαστε τυχεροί που τον έχουμε ως backup. Είμαστε σούπερ ευλογημένοι που τον πήραμε και ανυπομονούμε να έρθει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στο Ντένβερ. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που τον έχουμε».