Αφιέρωμα της UEFA στην εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ΕΠΟ

Η UEFA έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Αφιέρωμα της UEFA στην εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην ΕΠΟ

Ιδιαίτερη μνεία στην εκλογή του Θοδωρή Ζαγοράκη στην προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε η UEFA μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία φιλοξένησε την είδηση της εκλογής Ζαγοράκη με τίτλο «Ο ήρωας του Euro, Ζαγοράκης εκλέχθηκε στην Ελλάδα».

Μεταξύ άλλων, η UEFA αναφέρθηκε στους στόχους του Ζαγοράκη, οι οποίοι «μεταξύ άλλων είναι να ενισχύσει το πρεστίζ της Εθνικής ομάδας αλλά και την ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Εκλογές ΕΠΟ: Νέος πρόεδρος ο Ζαγοράκης με 66 ψήφους στους 68 εκλέκτορες

Επισημαίνεται επίσης ότι «ο Ζαγοράκης έγινε εμβληματική φιγούρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οδηγώντας την Εθνική στην κατάκτηση του Euro της Πορτογαλίας το 2004, ενώ κέρδισε και το βραβείο του καλύτερου παίκτη της διοργάνωσης».

Η UEFA φιλοξενεί και δήλωση του Ζαγοράκη, στην οποία τονίζει: «Από τα βάθη της καρδιάς μου, επιθυμώ να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους όλων των ενώσεων και των ομάδων που με εμπιστεύτηκαν στην κορυφαία θέση στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Και συνέχισε: «Θέλω να διαβεβαιώσω τους πάντες ότι θα τιμήσω αυτή την εμπιστοσύνη τους στο έπακρο. Υπάρχει σχέδιο και θέληση να πετύχουμε. Σε αυτή την τεράστια προσπάθεια, κανείς δεν περισσεύει. Καλώ όλους τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου να συστρατευθούν μαζί μας».