Αλγκασίμ Μπα: «Υπέγραψα για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό» (vids)

Ο Αλγκασίμ Μπα, ο 18χρονος επιθετικός από τη Γουινέα, δήλωσε πως έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Αλγκασίμ Μπα: «Υπέγραψα για πέντε χρόνια στον Ολυμπιακό» (vids)

O Aλγκασίμ Μπα είναι ένας 18χρονος ταλαντούχος επιθετικός από τη Γουινέα. Ο νεαρός αθλητής προχώρησε σε δηλώσεις, σχολιάζοντας πως έχει ήδη υπογράψει πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη νίκη της χώρας του απέναντι στο Μάλι (1-0), είπε τα εξής για το μέλλον της καριέρας του: «Δεν είναι κρυφό. Είμαι στον Ολυμπιακό. Έχω υπογράψει πενταετές συμβόλαιο εδώ. Τα πράγματα θα γίνουν επίσημα στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Μέχρι στιγμής, αυτό μπορώ να πω».

Ολυμπιακός: Έφερε στην Ελλάδα και παίρνει τον Αλγκασίμ Μπα (vids)

Στη Γουινέα θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αφρική φέρονται να ενδιαφέρθηκαν γι' αυτόν ομάδες όπως η Μίλαν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπασακσεχίρ. Επίσης στα μέσα Ιανουαρίου ο ποδοσφαιριστής φερόταν να είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Γάνδη. Οι Βέλγοι θεωρούσαν δεδομένη την απόκτηση του Αλγκασίμ Μπα, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ.