Ολυμπιακός: Έφερε στην Ελλάδα και παίρνει τον Αλγκασίμ Μπα (vids)

Στην Ελλάδα βρίσκεται για λογαριασμό του Ολυμπιακού ο μεσοεπιθετικός Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Έφερε στην Ελλάδα και παίρνει τον Αλγκασίμ Μπα (vids)

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κινείται στο μεταγραφικό παζάρι αποδεικνύοντας ότι όλο το χρόνο λειτουργεί ο μεταγραφικός του μηχανισμός. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν φέρει στην Ελλάδα τον Αλγκασίμ Μπα, ο οποίος μάλιστα την Πέμπτη το βράδυ βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης" και παρακολούθησε το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν.

Πρόκειται για τον 18χρονο μεσοεπιθετικό που είναι αρχηγός της εθνικής Γουινέας Κ20. Ο Μπα είναι πολύ καλός φίλος του Μαντί Καμαρά και είναι ενδεικτικό ότι μετά το τέλος της αναμέτρησης με την PSV επέστρεψαν παρέα.

Στη Γουινέα θεωρείται σπουδαίο ταλέντο, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην Αφρική φέρονται να ενδιαφέρθηκαν γι' αυτόν ομάδες όπως η Μίλαν, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Μπασακσεχίρ. Επίσης στα μέσα Ιανουαρίου ο ποδοσφαιριστής φερόταν να είναι μία ανάσα από τη μεταγραφή του στη Γάνδη. Οι Βέλγοι θεωρούσαν δεδομένη την απόκτηση του Αλγκασίμ Μπα, αλλά τελικά η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν τα ρεπορτάζ των Βέλγων η Γάνδη είχε προσφέρει στον ποδοσφαιριστή τετραετές συμβόλαιο με συν ένα το οποίο ήταν προαιρετικό. Τελικά αυτό δεν έγινε με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό. Οι εκπρόσωποι του βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Πειραιώτες, οι οποίοι ετοιμάζονται να "δέσουν" τον Αλγκασίμ Μπα με πολυετές συμβόλαιο.