Ραφίνια: «Χάλασε η μεταγραφή μου στη Φλαμένγκο, γιατί δεν τους άρεσε που πήγα στον Ολυμπιακό»

Η προτίμησή του στον Ολυμπιακό, λόγω των τριπλάσιων σε σχέση με την Φλαμένγκο χρημάτων που του προσέφερε, ήταν ο βασικός λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Ραφίνια στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Ραφίνια: «Χάλασε η μεταγραφή μου στη Φλαμένγκο, γιατί δεν τους άρεσε που πήγα στον Ολυμπιακό»

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε ο ίδιος σε συνέντευξή του στο "ESPN".

Kατά άλλους, συμπεριλαμβανόμενης και της Φλαμένγκο, το deal μεταξύ των δύο πλευρών χάλασε λόγω του γεγονότος ότι ο Ραφίνια παρουσίασε αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις, που σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση στην ομάδα λόγω πανδημίας, αποτέλεσαν τροχοπέδη για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Οι δηλώσεις του στο "Espn":

"Ο προπονητής με ήθελε, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος με ήθελαν, οι οπαδοί με ήθελαν. Στο οικονομικό είχαμε συμφωνήσει και το ξεκαθαρίζω, δεν ήταν πρόβλημα. Χαμήλωσα τις απαιτήσεις μου για να γυρίσω στη Φλαμένγκο.

Δέχτηκα να πάρω λεφτά το 2022. Όμως έπεσα θύμα ενός πολιτικού πολέμου. Κάποιοι είναι θυμωμένοι επειδή πήγα στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι", δήλωσε αρχικά ο Ραφίνια, για να συμπληρώσει:

"Είχα μία προσφορά τότε από τον Ολυμπιακό με τα τριπλάσια λεφτά από την αμοιβή μου στη Φλαμένγκο. Ήταν μία μοναδική περίπτωση.

Έχω άλλα τέσσερα χρόνια καριέρας και δεν θα έβγαζα τόσα λεφτά. Δεν μπορώ να υποκριθώ και να πω ότι μπορούσα να τα αγνοήσω".