Ο Ανδρούτσος έχει ξεπεράσει όλους τους μπακ του Ολυμπιακού

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού και ήδη οι μέχρι τώρα επιδόσεις του είναι καλύτερες από τους υπόλοιπους μπακ της ομάδας του Πειραιά.

Ο Ανδρούτσος έχει ξεπεράσει όλους τους μπακ του Ολυμπιακού

Οι συνθήκες έχουν δώσει στον Θανάση Ανδρούτσο φανέλα βασικού στον Ολυμπιακό εδώ κι αρκετό καιρό. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καθιερώσει τον 23χρονο άσο στο δεξί άκρο της άμυνας των πρωταθλητών Ελλάδας και εκείνος από την πλευρά του δίνει σκληρές μάχες σε κάθε παιχνίδι.

Μπορεί να έχει τα "θέματα" του ειδικά στις μπαλιές που γίνονται στην πλάτη του, αλλά παραμένει μία αξιόπιστη λύση για τον Ολυμπιακό ειδικά στα ματς του ελληνικού πρωταθλήματος. Είναι μία λύση για να βγει η σεζόν και μέχρι να βρει τα πατήματα του ο Κένι Λαλά.

Ήδη ο Θανάσης Ανδρούτσος βάσει αριθμών έχει ξεπεράσει όλους τους μπακ του Ολυμπιακού. Οι επιδόσεις του είναι πολύ καλές και θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερες αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός σε ορισμένες περιπτώσεις.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι ο μοναδικός μπακ του Ολυμπιακού που έχει σκοράρει. Έχει βάλει ένα γκολ και έχει και τρεις ασίστ. Από 'κει και πέρα από μία ασίστ έχουν οι Μοχάμεντ Ντρέγκερ, Χοσέ Χολέμπας και Ραφίνια. Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ και ο Κένι Λαλά ακόμη δεν έχουν ασίστ ή γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο Μολδαβός μπακ με τη φανέλα της Πάσος Φερέιρα έχει πετύχει δύο γκολ και μία ασίστ. Ο Κένι Λαλά από την πλευρά του έχει σκοράρει τρεις φορές με τη φανέλα της Στρασβούργο και έχει δύο ασίστ.