Χατζηπαναγής: Βίντεο με highlights από τα μαγικά του έγινε viral στην Αργεντινή! (vid, pic)

Η φήμη του απαράμιλλου Βασίλη Χατζηπαναγή έφτασε μέχρι τη μακρινή Αργεντινή! Ένας δημοσιογράφος στη νοτιοαμερικανική χώρα ανάρτησε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης βίντεο με highlights από τα ζογκλερικά του «Βάσια» και έκανε τους συμπατριώτες του να παραμιλούν!

Χατζηπαναγής: Βίντεο με highlights από τα μαγικά του έγινε viral στην Αργεντινή! (vid, pic)

Ο μοναδικός Βασίλης Χατζηπαναγής τρέλανε και την Αργεντινή!

Ένα βίντεο με highlights της μεγάλης καριέρας του ασύγκριτου «Βάσια» κυκλοφόρησε μέσω των social media στη χώρα της Λατινικής Αμερικής και έγινε... χαμός!

Το εν λόγω βίντεο δημοσίευσε στο twitter ο Αργεντινός δημοσιογράφος Χουάν Πάμπλο Βάρσκι και αυτό έγινε αμέσως viral με χιλιάδες προβολές.

Μάλιστα οι φίλαθλοι δεν αρνήθηκαν να υποκύψουν στον πειρασμό και να συγκρίνουν τον Έλληνα ζογκλέρ της μπάλας με τον ποδοσφαιρικό θρύλο της χώρας τους, Ντιέγκο Μαραντόνα!

Ακολούθως υπήρξε ένα αφιέρωμα της ιστοσελίδας lastimaanadiemaestro.com με τίτλο «Αιχμάλωτος στην πόλη μου», το οποίο δημοσίευσε επίσης ο Βάρσκι στο ίδιο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο υπογράφων το αφιέρωμα Εστεμπάν Κόκο Μπεντρινάν μεταξύ άλλων χρησιμοποιεί το προσωνύμιο «ο Έλληνας Μαραντόνα» για τον παικταρά του Ηρακλή και αναφέρει το γεγονός ότι ο Χατζηπαναγής δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας.