Επίσημο: Τέλος ο Ραφίνια από τον Ολυμπιακό

Λύθηκε το συμβόλαιο του Ραφίνια με τον Ολυμπιακό. «Αντίο υπερπρωταθλητή», αναφέρει η πειραϊκή ΠΑΕ! «Για πάντα στην οικογένεια του Θρύλου»

Επίσημο: Τέλος ο Ραφίνια από τον Ολυμπιακό

Ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός το τέλος της συνεργασίας της με τον Ραφίνια. Με τους Πειραιώτες να αποθεώνουν τον 35χρονο άσο, να τον ευχαριστούν για τη συνεργασία και να τον ανακηρύσσουν παντοτινό μέλος της οικογένειας του συλλόγου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τη λύση του συμβολαίου με τον 35χρονο άσο.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Ραφίνια.

Ο σπουδαίος Βραζιλιάνος είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Με το πάθος, τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό του αποτέλεσε παράδειγμα για όλους.

Θα ανήκει πάντα στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Η πόρτα του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτή για τον Ραφίνια όπως ανοιχτές θα είναι για εκείνον πάντα οι καρδιές των φιλάθλων μας!

Υπερπρωταθλητή Ραφίνια σε ευχαριστούμε για όλα! Καλή συνέχεια»

Στην Βραζιλία αναφέρουν ότι ο Ραφίνια (που είχε πάει στον Ρέντη και χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο) μιλάει με 4 ομάδες της Βραζιλίας και θέλει να γυρίσει στην Κοριτίμπα απ' όπου άρχισε την επαγγελματική καριέρα του το 2002