Είπε αντίο στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια πήγε για τελευταία φορά στον Ρέντη και αποχαιρέτησε προπονητή και συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Είπε αντίο στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια

Αντίο από τον Ραφίνια στον Ολυμπιακό, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός πήγε στην προπόνηση της ομάδας στον Ρέντη για να χαιρετήσει τους συμπαίκτες του και το προπονητικό επιτελείο, καθώς η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό έχει ολοκληρωθεί και ο παίκτης ετοιμάζεται για την επιστροφή στην πατρίδα του.

Ο Ραφίνια έμεινε περίπου για ένα τετράμηνο στον Ολυμπιακό, βοήθησε με την εμπειρία του την ομάδα στο Champions League και στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά κρίθηκε ότι θα έπρεπε από τώρα να βρεθεί κάποια άλλη λύση ενόψει της τρέχουσας και της επόμενης σεζόν, κάτι που έγινε με την απόκτηση του Κένι Λαλά.

Το τελευταίο ματς του Ραφίνια ήταν το θριαμβευτικό 3-0 επί του ΠΑΟΚ, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να έχει ήδη αρκετές προτάσεις από ομάδες της πατρίδας του. Γράφτηκε το όνομα της Κορίτιμπα, ενώ πάντα είναι ανοιχτή γι΄αυτόν η «πόρτα» της Φλαμέγκο παρόλο που ο ίδιος διέψευσε τις σχετικές φήμες.

Ο Ραφίνια συνολικά εισέπραξε από τον Ολυμπιακό για τη συνεργασία τους περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ. Αγωνίστηκε σε 22 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό μία ασίστ και με σημαντικότερη συμβολή του τη συμμετοχή με το κλέψιμο της μπάλας και την πάσα στον Βαλμπουενά, πριν από το γκολ του Χασάν με την Μαρσέιγ. Για τη νίκη που τελικά έπαιξε μεγάλο ρόλο στην πρόκριση στους «32» του Europa League.