Σφιντέρσκι: Πρόταση της Ουνιόν Βερολίνου στον ΠΑΟΚ, γράφουν στην Πολωνία

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Πολωνία, η Ουνιόν Βερολίνου βρίσκεται γερά στο παιχνίδι της απόκτησης του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ, έχοντας καταθέσει πρόταση στους Θεσσαλονικείς.

Σφιντέρσκι: Πρόταση της Ουνιόν Βερολίνου στον ΠΑΟΚ, γράφουν στην Πολωνία

Η Μπολόνια κατά τα φαινόμενα δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κάρολ Σφιντέρσκι από τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: Σε διαπραγματεύσεις με Μπολόνια για πώληση Σφιντέρσκι

Όπως έγραφε νωρίτερα σήμερα (19/1) το fosonline.gr, οι ιθύνοντες της ιταλικής ομάδας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους ομολόγους τους του «Δικεφάλου του Βορρά» για τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα στην πατρίδα του 24χρονου άσου, ο Πολωνός επιθετικός «προκαλεί ζωηρό ενδιαφέρον στη μεταγραφική αγορά. Στο παιχνίδι είναι η Μπολόνια και ένας σύλλογος από την Μπουντεσλίγκα...».

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σφιντέρσκι η αποστολή με ΑΕΛ αλλά όχι λόγω επικείμενης μεταγραφής (pic)

Στη συνέχεια αποκαλύπτεται στο ίδιο ρεπορτάζ ότι πρόκειται για την Ουνιόν Βερολίνου, η οποία λέγεται μάλιστα ότι έχει κάνει ήδη πρόταση ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ συν μπόνους για τον ΠΑΟΚ.

Όπως καταλήγει το πολωνικό δημοσίευμα «σύντομα θα φανεί ποια ομάδα θα είναι πιο γρήγορη και πιο αποτελεσματική στις διαπραγματεύσεις...».