ΠΑΟΚ: Χωρίς Σφιντέρσκι η αποστολή με ΑΕΛ αλλά όχι λόγω επικείμενης μεταγραφής (pic)

Ο Πάμπλο Γκαρσία απέκλεισε τους Σφιντέρσκι και Νινούα από την αποστολή για το ματς Κυπέλλου του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΛ (20/1, 17.15)

ΠΑΟΚ: Χωρίς Σφιντέρσκι η αποστολή με ΑΕΛ αλλά όχι λόγω επικείμενης μεταγραφής (pic)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΛ στην Τούμπα (20/1, 17.15) για το πρώτο σκέλος της Α’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ο Πάμπλο Γκαρσία ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα. Εκτός άφησε τους Σφιντέρσκι και Νινούα που είναι άρρωστοι.

Θυμίζουμε ότι ο ΠΑΟΚ και η Μπολόνια βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του Πολωνού και η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Με βάση τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά, η πώληση του Σφιντέρσκι μπορεί να φτάσει 5 με 6 εκατ. ευρώ.

Εκτός επίσης έμεινε επίσης ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, ο οποίος βρίσκεται στο δρόμο για την Κύπρο μετά τη συμφωνία με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Απόλλωνα Λεμεσού για δανεισμό Μπίσεσβαρ

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Όπως αναφέρει ο ΠΑΟΚ: Ώρα και Κύπελλου Ελλάδας για τον ΠΑΟΚ που την Τετάρτη (20.01, 17:15) ετοιμάζεται να υποδεχθεί την ΑΕΛ στο γήπεδο της Τούμπας για το πρώτο σκέλος της Α’ Φάσης της διοργάνωσης.

Η δεύτερη και τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς είχε δύο μέρη. Αρχικά είχε να κάνει με την ενεργοποίηση των παικτών και στη συνέχεια με την τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα.

Οι Νίκα Νινούα και Κάρολ Σφιντέρσκι ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν εκτός αποστολής, όπως κι ο τραυματίας Ενέα Μιχάι που συνεχίζει θεραπείες.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα είχε στη διάθεσή του το τεχνικό επιτελείο είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Τσιγγάρας, Ντούγκλας , Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Βρακάς, Μουργκ, Λάμπρου, Ουάρντα, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Κρμέντσικ, Κούτσιας.

Δείτε την ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ