Ντάνι Πογιάτος: «Δεν με άφησαν να δουλέψω στον Παναθηναϊκό, ήταν καταστροφή»

Τρεις μήνες περίπου κράτησε η συνεργασία του Παναθηναϊκού με τον Ντάνι Πογιάτος. Ο Ισπανός μίλησε στην πατρίδα του και έκανε λόγο για καταστροφή, αφού δεν τον άφησαν να δουλέψει.

Ντάνι Πογιάτος: «Δεν με άφησαν να δουλέψω στον Παναθηναϊκό, ήταν καταστροφή»

Ο Ντάνι Πογιάτος μίλησε στην AS για την θητεία τριών μηνών στον Παναθηναϊκό. Αναφέρθηκε στην απόλυσή του, σημειώνοντας πως δεν τον άφησαν να δουλέψει.

Tις χειρότερες αναμνήσεις θα έχει από τον Παναθηναϊκό ο Ντάνι Πογιάτος στο υπόλοιπο της καριέρας και της ζωής του.

Ο Ισπανός, ο οποίος ήρθε στη χώρα μας το καλοκαίρι για να αντικαταστήσει τον Γιώργο Δώνη, έφυγε και πλέον εργάζεται στην Ιαπωνία. Μέσα στα Χριστούγεννα έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της Τοκουσίμα, ομάδας που συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία (J1) του πρωταθλήματος Ιαπωνίας (ανέβηκε τη φετινή αγωνιστική περίοδο).

Μιλώντας στην AS για τον Παναθηναϊκό, ανέφερε:

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Άλλαξαν παίκτες, άλλαξαν τρόπο διαχείρισης, δεν με άφησαν να δουλέψω. Δεν ήταν τόσο κακή η δυναμική της ομάδας.

Ήμουν στη Ρεάλ και έφυγα από εκεί για τον Παναθηναϊκό αφού μου ζήτησαν να δώσω ένα στυλ στην ομάδα. Κάναμε μια ήττα και μια ισοπαλία με γκολ στο τέλος και ήθελαν ν' αλλάξουν προπονητή. Ήταν πολύ περίεργο.

Υπήρχε καλή προδιάθεση από τον ιδιοκτήτη στην αρχή. Μια μέρα που είχα άδεια, ήμουν έξω με τη γυναίκα μου και με ειδοποίησαν να πάω στα γραφεία. Η απόλυση είχε ήδη κυκλοφορήσει στον Τύπο. Ήταν καταστροφή».