Super League: Ο Ατρόμητος έστειλε τον ΠΑΟΚ στο -10! (αποτελέσματα, βαθμολογία, highlights)

Μεγάλη νίκη του Ατρόμητου επί του ΠΑΟΚ, που έστειλε το Δικέφαλο στο -10 από την κορυφή της βαθμολογίας! Σημαντικές νίκες για Άρη και ΟΦΗ, σε βάρος των Βόλου και Λαμίας αντίστοιχα. Το πρόγραμμα, η βαθμολογία και τα highlights της 15ης αγωνιστικής. 

Super League: Ο Ατρόμητος έστειλε τον ΠΑΟΚ στο -10! (αποτελέσματα, βαθμολογία, highlights)

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε το παιχνίδι στο Περιστέρι, με το οποίο έπεσε η αυλαία της 15ης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ (1-2) με γκολ του Ουάρντα στο 81', αλλά ο Ατρόμητος με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά τον νίκησε 3-2 και τον άφησε 10 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό!

Διπλά κερδισμένος και ο Άρης, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Βόλου στο Κλ. Βικελίδης και αποσπάστηκε 4 βαθμούς από τον τρίτο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στις νίκες και για τον ΟΦΗ, ο οποίος επιβλήθηκε 2-0 της Λαμίας, με σκόρερ τους Στάικο και Βαφέα.

ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Επίδειξη ισχύος έκανε ο Ολυμπιακός, ο οποίος συνέτριψε 4-0 τον Αστέρα Τρίπολης, με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Σεμέδο και Καμαρά σκόραραν πριν την ανάπαυλα και οι Φορτούνης - Μπρούμα διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αποσπάστηκε 10 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δοκιμάζεται την Πέμπτη (7/1) στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο. Επόμενο παιχνίδι για τους Πρωταθλητές Ελλάδας το ερχόμενο Σάββατο στο Αγρίνιο.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, που έπαιξε για αρκετό χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο (αποβολή Ζαγαρίτη), σκόραρε στο 20' με τον Ιωαννίδη και γλίτωσε τρεις φορές από το VAR, που πήρε πίσω δύο πέναλτι και ένα γκολ υπέρ του Απόλλωνα. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Ιωαννίδη.

Με γκολ του Κώστα Γαλανόπουλου στο 41ο λεπτό, η ΑΕΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ, επιστρέφοντας στις νίκες μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Γ. Καραϊσκάκης.

Χωρίς εντός έδρας νίκη παραμένει φέτος η ΑΕΛ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το προφίλ της 15ης αγωνιστικής:

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Απόλλων - Παναθηναϊκός 0-1
(20' Ιωαννίδης)

ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-0
(41' Γαλανόπουλος)

ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Αστέρας - Ολυμπιακός 0-4
(35' Σεμέδο, 40' Καμαρά, 81' Φορτούνης, 86' Μπρούμα)

ΠΕΜΠΤΗ 7 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Άρης - Βόλος 2-0
(18' Σάσα, 81' Μπερτόλιο)

ΟΦΗ - Λαμία 2-0
(34' πέν. Στάικος, 85' Βαφέας)

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2
(64' Μουνίθ, 85' Χαρίσης, 90+2' Νάτσος / 22' Σβιντέρσκι, 82' Ουάρντα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ