Απόλλων - Παναθηναϊκός 0-1: «Φωτίστηκε» με τρία VAR! (highlights)

Ο Παναθηναϊκός νίκησε 1-0 τον τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη παίζοντας με δέκα παίκτες αλλά έχοντας υπέρ του τον VAR.

Απόλλων - Παναθηναϊκός 0-1: «Φωτίστηκε» με τρία VAR! (highlights)

Ο Παναθηναϊκός πήρε απίστευτο διπλό (1-0) στη Ριζούπολη από τον Απόλλωνα Σμύρνης, χάρις σε γκολ του εορτάζοντα Φώτη Ιωαννίδη και του VAR που ακύρωσε δυο πέναλτι και ένα γκολ του γηπεδούχου!

O Λάζλο Μπόλονι επέλεξε στην 11αδα για πρώτη φορά τον Αθανασακόπουλο ως δεκάρι και τον Ιωαννίδη σε ρόλο αριστερού εξτρέμ. Η έμπνευση του αποδείχθηκε φαεινή καθώς ο 20χρονος φορ ήταν αυτός που σημείωσε το 0-1 με προβολή στο 20΄ύστερα από προσπάθεια του Χουάνκαρ.

Απόλλων - Παναθηναϊκός: Το γκολ του Ιωαννίδη με VAR για το 0-1 (vid)

Ο Απόλλων, όταν συνήρθε από το γκολ που δέχθηκε, πίεσε για την ισοφάριση αλλά στάθηκε άτυχος στη φάση του 28΄όταν ο διαιτητής Κουτσιαύτης καταλόγισε αρχικά πέναλτι σε μαρκάρισμα του Διούδη επί του Ιωαννίδη αλλά το πήρε πίσω όταν είδε τη φάση στο βίντεο (θεωρώντας ότι προηγήθηκε χέρι του επιθετικού).

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Απόλλων έχασε τον πρώτο σκόρερ του, τον Νίκο Ιωαννίδη που τραυματίστηκε και αποχώρησε με ασθενοφόρο στο γήπεδο.

Η αποχώρηση του Ιωαννίδη με ασθενοφόρο και το πέναλτι του Απόλλωνα(vid)

Ο Απόλλων δέχθηκε και δεύτερο χτύπημα από τον VAR όταν στο 48΄κέρδισε άλλο ένα πέναλτι, σε ανατροπή του Τσιλούλη από τον Ζαγαρίτη αλλά μετά από εξέταση της φάσης η παράβαση δόθηκε εκτός περιοχής! Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Ζαγαρίτης με δεύτερη κάρτα.

Τα δύο πέναλτι του Απόλλωνα με τον Παναθηναϊκό που πήρε πίσω το VAR (vids)

Από το σημείο και αυτό ο Απόλλων πολιόρκησε την περιοχή του Διούδη και κατάφερε να σκοράρει στο 77΄με τον Μπεντινέλι αλλά για κακή του τύχη το γκολ δεν μέτρησε καθώς με παρέμβαση του VAR δόθηκε οφσάιντ στον Ντάουτα.


MIKΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»

Απόλλων - Παναθηναϊκός 0-1

Σκόρερ: 20΄Ιωαννίδης

Διαιτητής: Κουτσιαύτης

Κάρτες: Κόκκινη: Ζαγαρίτης, Κίτρινες:Τσιλούλης, Σλίβκα, Μπαξεβανίδης - Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Καρλίτος

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ (Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπρούσιτς (70΄Χουχούμης), Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεζ (70΄Μουνιέ), Τσιλούλης, Ιωαννίδης (34΄Ντάουντα)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης-Χουανκάρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ζαγαρίτης - Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος (80΄Αϊτόρ)- Ιωαννίδης (85΄Μαυρομάτης), Χατζηγιοβάνης (74΄Μολό), Μακέντα (80΄Καρλίτος).

Δείτε τα highlights του αγώνα