Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Με ανατροπή στις καθυστερήσεις ξέρανε το «Δικέφαλο του Βορρά»! (highlights)

Ο Ατρόμητος που βρέθηκε δύο φορές να χάνει από τον ΠΑΟΚ ως το 85' επικράτησε 3-2 και υποχρέωσε σε δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια τον «Δικέφαλο του Βορρά», αφήνοντας τον στο -10 από την κορυφή. Χαμένο πέναλτι ο Τζόλης

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 3-2: Με ανατροπή στις καθυστερήσεις ξέρανε το «Δικέφαλο του Βορρά»! (highlights)

Με ματσάρα ολοκληρώθηκε η εμβόλιμη αγωνιστική της Super League αφού ο Ατρόμητος που βρέθηκε δις πίσω στο σκορ κι έχανε ως το 85' από τον ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 και τον υποχρέωσε σε δεύτερη σερί βαθμολογική απώλεια (μετά από εκείνη στην Λάρισα) αφήνοντας τον στο -10 από την κορυφή.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Σφιντέρσκι για το 0-1 (vid)

Οι φιλοξενούμενοι ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο μέρος έχοντας χαμένο πέναλτι με τον Τζόλη (16') μετά από χέρι του Κωτσόπουλου και προηγήθηκαν με κεφαλιά του Σβιντέρσκι (22') από ασίστ του νεαρού, που εξιλεώθηκε εν μέρει.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Το καταπληκτικό γκολ του Μουνίθ για το 1-1 (vid)

Στην επανάληψη ο Κάναντι βελτίωσε την εικόνα της ομάδας του κι αφού ο Μανδάς (στην θέση του τραυματία Γιαννιώτη) σταμάτησε τον Πολωνό σκόρερ, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τρομερό σουτ του νεοεισελθόντα Μουνίθ (64').

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Ο Ουάρντα ξαναδίνει προβάδισμα στον «Δικέφαλο» (1-2) (vid)

Ένας άλλος νεοεισελθών ο Ουάρντα στο 82' με νέα κεφαλιά σκόραρε κόντρα στην πρώην ομάδα του, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Χαρίσης σκόραρε κι εκείνος κόντρα στην προηγούμενη ομάδα του ισοφαρίζοντας εκ νέου.

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Χαρίση για το 2-2 (vid)

Με όλο τον ΠΑΟΚ μπροστά στο 92' ο Νάτσος από πάσα του Μάτιτς, στην κόντρα, «κρέμασε» τον Πασχαλάκη για το τελικό 3-2 που πανηγυρίστηκε έξαλλα στο Περιστέρι (αφού δεν κέρδιζε πέντε αγωνιστικές ο Ατρόμητος).
Αλλά και στον Πειραιά...

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Νάτσου για το 3-2 (vid)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ 3-2

Γήπεδο: Περιστερίου

Σκόρερς: 64’ Moυνίθ, 85’ Χαρίσης, 92’ Νάτσος - 22' Σβιντέρσκι, 82’ Ουάρντα,

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κιβρακίδης, Γκαλβάο – Βιεϊρίνια, Ζίβκοβιτς, Μιχαηλίδης. Λάμπρου.

Κόκκινες κάρτες: Κάναντι.

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (λ.τρ. 32’ Μανδάς) - Γούτας, Γκαλβάο, Γκάλο - Σάλομον, Χαρίσης, Κιβρακίδης, Νάτσος - Νταβιώτης (60’ Μουνίθ) Μανούσος (76’ Μάτιτς), Κωτσόπουλος (76’ Χριστοδουλόπουλος).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης - Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης - Ντούγκλας Αουγκούστο, Σβαμπ (71’ Ελ Καντουρί) - Αντρίγια Ζίβκοβιτς, (78’ Νινούα), Μουργκ (71’ Ουάρντα), Τζόλης (65’ Λάμπρου) – Σβιντέρκι (78’ Κρμέντσικ).