Ολυμπιακός: Προπόνηση άμυνας το ντέρμπι ενόψει Σίτι!

Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται αγριεμένη για το ματς με τον Ολυμπιακό μετά την ήττα από την Τότεναμ. Ο Σα και οι στόπερ θα έχουν πολύ μεγαλύτερη πίεση από το β΄ μέρος με τον Παναθηναϊκό. Και ετοιμάζονται για απόδοση υπέρβασης. 

Ολυμπιακός: Προπόνηση άμυνας το ντέρμπι ενόψει Σίτι!

Ο Ολυμπιακός δέχτηκε μεγάλη πίεση από τον Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι διότι μέτρησαν οι απουσίες του, η κόπωση των διεθνών του και ότι δεν μπόρεσε να σκοράρει ένα δεύτερο γκολ όταν είχε δυνάμεις. Ασφαλώς και η άνοδος στην απόδοση του Παναθηναϊκού που είναι μια ομάδα με προπονητή και παίκτες υψηλότερης αξίας από την έως τώρα βαθμολογική συγκομιδή και θέση στη Supereleague.

Ο Σα άντεξε, όπως και οι Σεμέδο, Σισέ μαζί με τους μπακ και τους υπόλοιπους παίκτες. Ο Πορτογάλος μάλιστα έφτασε τα πέντε σερί ματς χωρίς γκολ από τον Παναθηναϊκό. Και οι αποκρούσεις του στις φάσεις του Χατζηγιοβάνη και του (σε οφσάιντ θέση) Καρλίτος απέδειξαν ότι είναι σε απόλυτη εγρήγορση για το ματς που ακολουθεί.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε από την Τότεναμ κι αυτό την κάνει να έρχεται με άγριες διαθέσεις για το ματς της Τετάρτης (25/11-19.55) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Κι ας έχει ήδη τρεις νίκες. Θα θέλει να σφραγίσει την πρόκριση και να επαναφέρει καλό κλίμα για τη συνέχεια. Ο Γκουαρντιόλα βασικούς θα βάλει, αυτούς που κόντρα στην Τότεναμ είχαν 12-2 τελικές, 66-34 κατοχή, 10-0 κόρνερ. Και παρόλα αυτά έχασαν 2-0!

Αν ο Σα και η άμυνά του είχαν πολλή δουλειά και αρκετή τύχη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, απέναντι στη Σίτι θα πρέπει να προετοιμάζονται για πολύ μεγαλύτερη δράση και να επιθυμούν ακόμη μεγαλύτερη τύχη που στο Champions League και κόντρα στα μεγαθήρια είναι πάντοτε απαραίτητη προϋπόθεση. Ηρωισμούς και υπερβάσεις θα χρειαστεί ο ελλιπής και κουρασμένος Ολυμπιακός, όχι φυσικά μόνον από τους αμυντικούς του, αλλά από όσους χρησιμοποιηθούν στην ενδεκάδα του Μαρτίνς...